Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
peroLA je napisao/la:ako radi normalno znači da se nije ništa desilo a i teško se desi ako se tako brzo skuži...
mladjoo je napisao/la:vidim nema neke akcije ovdje na Primorci. Meni uglavnom u međuvremenu zgotovljeni kušini za kabinu, i super sam zadovoljan izvedbom, ali i činjenicom da smo uspjeli svi stat (dvoje djece, žena i ja) i prespavat noć. Doduše, nismo išli daleko, samo do fratarskog, ali i to je klincima bio super doživljaj. Nisam baš sretan što me frižder počeo zezat, ne radi, ja ga uključim, njegov panel se popali, ali nema hlađenja, nit vrti unutarnji ventilator. Nadam se da je samo do nekakvog spoja, ili je možda kakav osigurač između panela i fridža, ko će ga znat (vjerojatno nekakav električar). Torpedo radi bez greške, potrošnja cca 1,4 l/h, vožnja cca 5,5 kt, okretaje i dalje ne znam, ali se čuje da nisu mučni (a i da se zaključiti po potrošnji), moguće da bi mogao i brže, ali nećemo cjepidlačiti.
A žena mi se zapalila da uzmemo Adriatica, a ni ja nisam previše protiv te ideje, pa ćemo vidit kuda dalje. dršte fige
bobipu je napisao/la:Ako te budu baš mučili ti okretaji kad pasa to teplo moremo izmirit.. imam negdje ono čudo za mirit...
poz..
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.