i mene zanima ova tema jer imam neke planove(ne za spavanje u brodu)..,pa bih volio čut prave informacije..
plavnik je napisao/la:
Plitak je ako gledas sa unutarnje strane dok stojis, ali je dovoljno visok bocno s vanjske strane. Naravno to i sam znas, ali maritimno to daje sigurnost.
Stavi se visi rukohvat bocno. Ionako se na to hvata bimini ili hard top.
I meni je bolje kako je na G20, ali zato na G23 moze par ljudi spavat u kokpitu.
Istina B700 mi je bolja u kabini, osobito skipersko mjesto, ali prova na kojoj se par osoba moze suncat, isto tako i kokpit di mozes lezaljke stavit... Meni presudne stvari!
Preko ljeta sam svaki dan odlazio na kupanje sa mojim G20 i sa svojih 184 cm visine bez problema mogu uzivat u suncevim zrakama na provi
Čitajuć prvu rečenicu,meni prvo pada napamet da se iz te krme lako ispada a teško vraća nazad...
Ovo s ležaljkama je super ideja jer kad izneseš ležaljeke(ili vrtnu sjedeću garnituru) iz kabine imaš u kabini puno više mjesta,evo ja morao uzet veći i komotniji brod samo zbog toga da imam di stavit ležaljke,sklopive stolice i stol koji su mi totoalno nepotrebni na brodu.
Ajd da si napisao broj postole umjesto visine stekao bi sliku što si htio reć vezano za uživat u sunčevim zrakama na provi..