Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ivan3 je napisao/la:Neznan sta ali se i meni nesto cudno cinilo u ovoj vrtnji, nisan se nagleda propela u pogonu na suvome ali pari mi se ka da kasni malo, oko 0:34 je to.
Neznan, nagađan, provjeri isto.
val1 je napisao/la:Nekako je malo vode na auspuhu,takav motor bi morao zalijevat na auspuh ako je sve u redu.
som je napisao/la:Na ovu gumu koja je pola cola nemože doći dosta vode za hladit Volvo ležaj a da o hlađenju motora ni ne govorimo.Na slici se ne vidi da je u motoru rashladna tekučina koju bi tribala ova voda hladiti, a guma je u filteru mora pitanje je ako hladi šta hladi?
som je napisao/la:Na ovu gumu koja je pola cola nemože doći dosta vode za hladit Volvo ležaj a da o hlađenju motora ni ne govorimo.Na slici se ne vidi da je u motoru rashladna tekučina koju bi tribala ova voda hladiti, a guma je u filteru mora pitanje je ako hladi šta hladi?
zore70 je napisao/la:som je napisao/la:
Nisi cuja za paljenej motora na kopnu...ono voda iz vodovoda...slusalice...ili se to mora iskljucivo nakon porinuca u veliku baru![]()
A kako ti to vidis da u motoru nema rashladne tekucine...ali imas neki skener za gledat kroz metal..i jos priko you tube videa![]()
Ako je tako onda si opak carobnjak,nije se sa tobom druzit,more bit opasno
ivan3 je napisao/la:ma some moj vidiš ta su to laži i obmane, ja recimo mislin da on uopće nije stavija motor u brod, ono je sve nešto namišteno, stavija je neku kartonsku kutiju sa slikon peronje...
ma šta ja govorin, ono uopće nije njegov brod, ko zna čije je ono.
Pape, prestani više lagat ovaj napaćeni narod!
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.