Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
kruno2 je napisao/la:Ima li netko takve stvari
slot je napisao/la: ima u temama priče sa mora ..mislim da nemoreš još uči u njih ...nakupi malo pozdravnih i u akciju
aladin je napisao/la:slot je napisao/la: ima u temama priče sa mora ..mislim da nemoreš još uči u njih ...nakupi malo pozdravnih i u akciju
ajd Slot nemoj ljude krivo uciti. Dodje, jedan od rijetkih, koji ne nabija postove bezveze nego stavi neke recepte, otvori par tema, postavi par konstruktivnih pitanja i ti mu odmah kazes da ide nabijati postove u pozdrave![]()
aladin je napisao/la:slot je napisao/la: ima u temama priče sa mora ..mislim da nemoreš još uči u njih ...nakupi malo pozdravnih i u akciju
ajd Slot nemoj ljude krivo uciti. Dodje, jedan od rijetkih, koji ne nabija postove bezveze nego stavi neke recepte, otvori par tema, postavi par konstruktivnih pitanja i ti mu odmah kazes da ide nabijati postove u pozdrave![]()
ivanposedarje je napisao/la:jebi ga,ja se bas ne snalazim,tek san jučer napravija registraciju odi. tija bi dat ljudima savjeta,a i naučit nešto od drugih,al nemogu pola toga otvorit,i jebe me ova zvijezdica za nove teme,na svaku mi spama.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.