Videa o ribolovu

Linkovi koji bi nas mogli zanimati ...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Videa o ribolovu

PostPostao/la kruno2 » 25. 01. 2011. (18:28)

Ima li netko takve stvari
kruno2
New Entry

Re: Videa o ribolovu

PostPostao/la slot » 25. 01. 2011. (19:22)

kruno2 je napisao/la:Ima li netko takve stvari

ima u temama priče sa mora ..mislim da nemoreš još uči u njih ...nakupi malo pozdravnih i u akciju :wave:
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la aladin » 25. 01. 2011. (20:24)

slot je napisao/la: ima u temama priče sa mora ..mislim da nemoreš još uči u njih ...nakupi malo pozdravnih i u akciju :wave:

ajd Slot nemoj ljude krivo uciti. Dodje, jedan od rijetkih, koji ne nabija postove bezveze nego stavi neke recepte, otvori par tema, postavi par konstruktivnih pitanja i ti mu odmah kazes da ide nabijati postove u pozdrave :-D :-D
aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la slot » 25. 01. 2011. (22:08)

aladin je napisao/la:
slot je napisao/la: ima u temama priče sa mora ..mislim da nemoreš još uči u njih ...nakupi malo pozdravnih i u akciju :wave:

ajd Slot nemoj ljude krivo uciti. Dodje, jedan od rijetkih, koji ne nabija postove bezveze nego stavi neke recepte, otvori par tema, postavi par konstruktivnih pitanja i ti mu odmah kazes da ide nabijati postove u pozdrave :-D :-D

ma neman ja ništa protiv čovika ,neka njega :thumbup:
slot
Old Senior Member

PostPostao/la lvky » 25. 01. 2011. (22:15)

aladin je napisao/la:

e ovakvi nam tribaju koji ne nabijaju postove nego nove teme a forum postoji 3 godine
pročitajte malo surfajte po starim temama upoznajte pravila pa tek onda na nove teme i postove
u zadnjh par dana nekolicina novih članova tako se ponaša pa otvaraju teme koje su već otvorene i sl
slažem se sa slotom otiđi na pozdrave skupi postove da možeš izvižitat cili forum pa onda samo naprid ;) :thumbup:
"Najveća draž braka je što bračne partnere prisiljava na -preljub" by Oscar Wilde
lvky
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: beneteau antares 760, volvo penta 200ks

PostPostao/la ivanposedarje » 31. 01. 2011. (20:34)

jebi ga,ja se bas ne snalazim,tek san jučer napravija registraciju odi. tija bi dat ljudima savjeta,a i naučit nešto od drugih,al nemogu pola toga otvorit,i jebe me ova zvijezdica za nove teme,na svaku mi spama.
ivanposedarje
New Entry

PostPostao/la slot » 01. 02. 2011. (00:43)

ivanposedarje je napisao/la:jebi ga,ja se bas ne snalazim,tek san jučer napravija registraciju odi. tija bi dat ljudima savjeta,a i naučit nešto od drugih,al nemogu pola toga otvorit,i jebe me ova zvijezdica za nove teme,na svaku mi spama.

pa netriba se ljutiti,,samo psuješ..ima vrimena za savjete, pa kada češ tu biti samo jedan dan.polako koja preša :D polako skupi postove i imat češ vrimena za sve..sve u svoje vrime :thumbup:
slot
Old Senior Member

Natrag na Korisni linkovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.