Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
nulan je napisao/la:Zanimliv brodić!
Daj nam malo više informacija:
Di si ga uzeo i koliko košta?
Koji motor je u planu?
Gaso je napisao/la:Interesantan brodič,
stavi još koju sliku, da vidimo kako radiš.
Homer je napisao/la:Stvarno super izgleda. Opiši nam malo kako misliš riješiti unutrašnjost. Kakav raspored planiraš? Ležajevi, klupice, elementi kuhinje... Osobno mi se ne sviđa ideja proizvođača o smještaju WC-a uz kuhinjicu.
primorac je napisao/la:Platformu mećem i ja na novi brod, a špirun prokromski...
Mislim, onako na prvu, da je kopča trebala biti 2,7 pa čak i 3 (vrtljiv motor), prema dosadašnjim iskustvima. Ali to ćeš vidjet kod prve vožnje.
lupise, kad iz Vrbnika nad morem dođeš u Krk, moraš se okrenuti pa nazad, zar ne? (Ili iz Omišlja va Bašku - to je malo duže)
primorac je napisao/la:Malo sam skeptičan po pitanju prognoze brzine, meni taj brod liči na gliser sa dodatom kolumbom, a gliserima nikad dosta konja. Ovaj tvoj bi se trebao ponašati poput poludeplasmanca, meni su to brzine - brže od taka taka, znači brže od 6 čv, sporije od glisera, dakle manje od 15 čv...
Vidjet ćeš sve na generalnoj probi, makar to bilo na Dravi ili Muri
yuura1 je napisao/la:primorac je napisao/la:...
Mislim, onako na prvu, da je kopča trebala biti 2,7 pa čak i 3 (vrtljiv motor), prema dosadašnjim iskustvima. Ali to ćeš vidjet kod prve vožnje.
)
Kopču kupio kako mi rekli. A čemo vidit ja se nadam več za mjesec dana. Svakako ču ti javit rezultae i dojmove.
Nego koju brzinu prognoziraš. Brod znaš kakav je a biče težak oko 2 tone.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], som i 5 gostiju.