decki, ajd da vas pitam, kad vec pricate o spojleru, “spojler”, kakav, i zasto?
a da van olaksan odgovor i dan vam hint, nije isto jel u maestrala ugradjujes 20ks ili 120ks, neide isti oblik spojlera.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Goksa je napisao/la:beba je napisao/la:za njega 30ks dovoljno,40ks optimalno,50ks extra,sve priko toga je nepotrebno i bacanje para. Bilo ih je par sa 75ks i jedan sa 110ks i brzina je nikakva,sa 110 14knt,a sa 50 12knt a razlika u potrošnji ono cca 15 litara. Sa 40ks ide malo iznad 10knt,sa 30ks 8knt,pričamo o maksimalnoj brzini ne putnoj. Putna je svima od 7 do 10 i to je to.
Hvala Beba, vidim da si senior u ovoj temi, lomim se trenutno još, torpedo je na izdisaju, meštri i dijelova slabo, uložit u njega sad 1-2k i bit miran par god, al opet nakraju imam motor star 40 god., a tehnologija iz 50-ih. Također vožnja šijom je čista lutrija. Al s druge strane par tisuca vise u dzepu + mizerna potrošnja su definitvno plus.
Rabljeni motora što vidim da se prodaju u toj klasi 35-50ks sam dojma da se jednostavno ne isplati. Ispod 5 tisuca nema nista pristojno + potencijalna generalka u bliskoj buducnosti + trosak ugradnje isti kao i kod novog motora, msn da jednostavno bolje iskesirat odma za novi i bit miran 20 god.
Morat cu obic malo sajmove, pa vidit moze li se sta ispregovarat, zaada su mi JLM 4.36, JLM 4.50, Sole 44 u užem krugu, msn da ce ipak nakraju Torpedo u mirovinu, ako ne ove god., svakako u bliskoj budućnosti.
Zanima me kakva je situacija s spojlerima, pretpostavljam da je potreban atest od HRB, ali koji su sve uvjeti, dali je potreban certifikat od firme i sl.? Ako ima neko da je prolazio kroz to u zadnjih par godina. Hvala!
josey je napisao/la:decki, ajd da vas pitam, kad vec pricate o spojleru, “spojler”, kakav, i zasto?
a da van olaksan odgovor i dan vam hint, nije isto jel u maestrala ugradjujes 20ks ili 120ks, neide isti oblik spojlera.
Trenutno korisnika/ca: bocadicattaro, Google [Bot] i 7 gostiju.