Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
josey je napisao/la:servisi po meštrima koji tamo rade i po “dostupnosti” u nasoj zupaniji
1. yamaha vm nautika
2. mercury phoebus
3. honda marine vodice
da ja kupujem motor sad (a kupija san u sjecnju 2025 yam F100L) kupija bi opet yamahu
kad kupin novi antares sa 2x 300 VB kupicu opet yamahu, jednostavno radi servisa i pouzdanosti koju su pokazale.
honde ima prijatelj u renti, i radije bi nesto drugo
Sunseeker je napisao/la:Honda 90 od prijatelja, uvik neki problemi s glavom.
Sad je uzea jaču, zadovoljan je. Ali premalo je to radnih sati za donit kakav pametan zaključak.
Čujem da su Yamahe te konjaže ok.. I da nisu bučne
dragger je napisao/la:Sunseeker je napisao/la:Honda 90 od prijatelja, uvik neki problemi s glavom.
Sad je uzea jaču, zadovoljan je. Ali premalo je to radnih sati za donit kakav pametan zaključak.
zar je i na manjim Hondama glava problematična. Neznam dali je i kad u ponudi bila Honda 90? Sada je 80 i 100. Znaš li koju je sada kupio....
hvala,
Sunseeker je napisao/la:dragger je napisao/la:Sunseeker je napisao/la:Honda 90 od prijatelja, uvik neki problemi s glavom.
zar je i na manjim Hondama glava problematična. Neznam dali je i kad u ponudi bila Honda 90? Sada je 80 i 100. Znaš li koju je sada kupio....
hvala,
E, ubij me sad al ne mogu se sitit jel bila 90 ili 100 ali mi nešto zvoni da je bila 90. Znam samo da je temperatura zajebavala toliko da je jednog dana otiša u dućan i iskešira za novu Hondu oko 13 000 eura sa montažom. Sad je zadovoljan ali on nije mjerilo jer ne vozi puno, nema vrimena. Sad mu je 100.
egotrip je napisao/la:Možda mercury 115 xs pro,prijatelji koji ga imaju samo riječi hvale,163 kg,2100 kubika,ali cijena je paprena
mack je napisao/la: tih 2,2 l i 140 ks suzukija ne izgleda uvjerljivo u usporedbi sa suzukijem 2,8 l i 150 ks.
mack je napisao/la:Pa nije baš zanemariva razlika, recimo u kubikaži Suzuki 150 ima cca 40% veću zapreminu od Suzuki 140, a što je približno i odnos kubikaže stare Honde 130 i Yamahe 115. I razlika se baš osjeti, em teže diže brod u glisiranje, em za održavanje brzine treba veću turažu.
Ne sporim kvalitetu Yamahe, samo ona do 130 KS ima kubikažu od 1,8l, a za jače 2,7 l motor, ništa između. Kako bi se ta kubikaža ponašala (neovisno od broja konja koji pišu na poklopcu) na tom Antaresu 615, pojma nemam. Novi Antares 615 je tvornički deklariran za 115 KS, tako da možda bezveze trkeljam i možda bi na kraju ta Yamaha bila idealan izbor.
Tim prije što se nova Honda sad prodaje kao 135 KS, dakle, više od upisanih 130. Svakako bi razmotrio i gore spomenuti Mercury.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.