josey je napisao/la:ivek, samo se ti zavezi di ti sprdne i pri tome se pozivaj na zakon o pomorskom dobru.
jedan dan kad neko ko som pokupi svoju bovu i kad windi zavrsi na nekoj siki, onda dodji nama plakat na forum
u.
Ja znam za slučaj od prije par godina ( nije kod mene nego san se tamo naša u điti) kad se neki furešt veza tako na tuđi kolpomorto, nona dolazi i govori mu da je to njiovo a ovaj mavne rukom i krenu se smijat sva trojica, pivica lagano i tako. Kad je doletia unuk od nove, a "mali" brat bratu 110kila i 195 - svjedočia san najbržem odrišivanju s veza ikad

Diga se maeštral pa san osta još koju uru tamo, dolazi čovik iz Slavonije sa Antaresom, pita mene el se može vezat do mene ( ta bova bila do mene) ja mu ispričam šta se desilo prije par uri al neka pita doli onu staru nonu. Žena mu sišla na gumi, nešto popričala sa nonon ( nisan čuja jer su bili daleko) i vrati se nazad i kaže da će joj sad unuk doć pa neka vidi a njim.
Ja san iskreno vidia već opet pizdariju kad ono "mali" doša i kaže točno ovako: Ljudi, morete stat koju uru al pridvečer mi dolazi ćaća a vi kako oćete.
Ljudi se zahvalili, bili cca uru ipo na bovi, žena otišla do butige, popili koju pivu i ća. Jebeš mi sve, nakon po ure dolazi ćaća od onog "malog".
Jedna kratka priča ( kakvih, virujem - ima puno) kako se može sve lipo rišit samo triba bit čovik ka i ovi ljudi s Antaresa.
Pitaš, ponašaš se normalno i to je to.