Marin Bralic je napisao/la:Josey, naravno da se svi slazemo da je neki tehnicki minimum tu radi nas samih, a ne radi administracije. Ali opet ponavljam, ok mi je upozoriti covjeka da radi opasne stvari po sebe i druge, ali nije mi u redu da se krene sprdati sa cijelom temom…
Lupis, promakao mi je post gdje su objavljivani osobni podaci, naravno da to nije u redu.
Ovo oko kapetanije…, ne znam, pitas ga gdje ce registrirati plovilo (ne pitas gdje je registrirao, nego gdje CE registrirati…), spominjes poznanstvo sa doticnim kapetanom, sve to nakon sto je on odreagirao sa tupim motikama na opetovane sprdnje…, ocito sam nesto krivo shvatio
Mada, kada bolje razmislim, mozda i jesam nesto krivo shvatio, u tim tupim motikama moze biti da se ti i nisi pronasao posto si napisao da po defaultu nisi dalmatinac
Marine pomiješao si mene i Lupisa mi smo dva svijeta različita.
A ovo o tupim motikama kapim, gle ja sam iz Baranje a 28 godina živim u Istri a radim po svijetu. Prihvatio sam lokalne običaje, dijalekt i ljudi prihvatili mene kao rođenog.
Ostalo ne bih komentirao, MoP i kapo znaju a ja sam samo upitao

Prođi malo temu "Druženja i događaji" pa vidi što sam sve i gdje organizirao da se ljudi s foruma upoznaju i druže uživo. Masu ljudi je bilo a seronje koji su gadili forum nisu imali muda doći uživo....
Maa kako je riberer rekao koljite se. Ja se povlačim, ako ima pitanja tu sam ali ovo mi je previše, nemam živaca i volje da me netko ponižava.