Ivek Zagorec je napisao/la:som je napisao/la:MOP i Ivek bi to napravili za 2-3000 Eura i porinuce u petak. Jelove daske i preko rabic mrezica pa dvi ruke Samopev lipila za plocice. Ostalo bi i za janjetinu. Koliko ima budalasa, cudo jedno.
A vaši savjeti su još gori, kad vi nekog savjetujte ljudi otiđu sa foruma, jer vama smeta jer smo iz Zagreba i nismo pohlepni ko vi ili kaj? Pa mislim da je forum za sve, a ne samo ljude smora.
Kolko sam dugo na forumu ni jedan savjet niko ne prihvaća od vas koji sve znate. Tj mislite da znate.
Tako da ima pravo svako na svoje mišljenje.
Jer mi isto mislimo da smo u pravo isto ko i vi koji mislite da ste u pravu.
Ive, o kakvoj pohlepi ti pričaš? Ja prvi ne živin od mora nego - za more.
Drugo, i meni su svi rekli na mojoj temi da ko ne ugradim spojere na moju pasaru da đaba mi i 100ks kad neće glisirat. To što bi ja tia da on piči 10 milja sa 20 konja i to šta je realnost deplasmanskog vozila - to je druga priča.
Zbilja, ja ti mogu reć u svoje ime a virujen da govorin i o drugima - ne mrze ti južnjaci nikoga, i virova ili ne virova nismo svi isti. Pa misto do mista se razlikuje u običajima i govoru a kamoli neće regija od regije, recimo naši Istrijani ili neko doli u Dalmaciji.
Jedino šta je svima nam s mora zajedničko je to da smo rođeni u moru i da puno, puno, puno ( i opet puno ) više znamo nego neko ko nije pa ti ako želimo pomoć i kažemo da se tako radi - vjerovatno i je tako.
Kažen, evo meni si ti zanimljiv lik ali ponekad ka malo dite. Navigacija nije zajebancija ( i to ti govori čovik koji je i pirate doživia, i to da 300 metara bulk carriera tone 15 dana na Pacifiku i ne spavaš cilo vrime i 100 takvih sr@**a ) i more triba poštivat.
Viruj mi, svega se čovik na moru nagleda.
A apropo teme - ja ti o drvenim brodima ne znam puno ( osin da se moj pradida spasia kad ga je se libera ) ali znam da je krvavo, skupo i iziskuje vrimena.