Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
trlilula je napisao/la:ovako je slicno u tebe beba, samo ima jos kutija motora, koju si vrhunski napravio,stavi koju sliku
trlilula je napisao/la:ovako je slicno u tebe beba, samo ima jos kutija motora, koju si vrhunski napravio,stavi koju sliku
M710 SEA PEARL je napisao/la:trlilula je napisao/la:ovako je slicno u tebe beba, samo ima jos kutija motora, koju si vrhunski napravio,stavi koju sliku
... uspija sa izvest da nema kutije od motora , motor je dva prsta od trupa broda i dva prsta od pajola ... kad san ugradjiva motor u brod sto puta san ga kala i diga dok nisan pogodija visinu longaruna i da izbjegnem kutiju od motora !
... motor u brodu stoji vodoravno , kopca je pod kutem!
Goksa je napisao/la:Pozdrav,
U privitku par slika obnovljenog maestralahttps://photos.app.goo.gl/nZoSPzimSg3gBdsY8
Od spojlera sam nakraju odustao, najviše jer još ne znam što ću s motorom, ali još me uvijek kopka ideja, možda za koju godinu.
Imam par pitanja vezano za ovaj brod, pa se nadam da ću dobiti par dobrih rješenja.
1. Plan mi je promjeniti prozore/pleksije na brodu, ali bi volio staviti i koji prozor da se može otvoriti radi zraka. Koja ste rješenja vi koristili?
2. Također plan mi je staviti i purtelu na provu radi sidra, s minimalnom visinom tj. da bude u razini s "podom". Zasad nisan nasao nista zadovoljavajuće po našim trgovinama, ako neko ima link ili preporuku slobodno javite.
3. Trenutno je unutra Torpedo 18/24, zreo za generalku, pa me zanima koje ste vi motore ugrađivali u njega i koliko ste zadovoljni? Ukoliko neko ima primjer i preinake za vanbrodski motor, bilo bi mi zanimljivo to vidjeti, iako nisan otvoren prema toj opciji, ali ako me neko može razuvjeriti, zasto ne.
4. Vidim da se koriste pojmovi Maestral 700 i Maestral 710, koja je u biti razlika? U mene na pločici piše M700, god. izgradnje 1986, dužina 7.10m (bez platforme).
Unaprijed se zahvaljujem,
Trenutno korisnika/ca: nepar, Nk Iskustvo, ZoranB i 10 gostiju.