som je napisao/la:A i špaher ako ga mislis koristiti za kuhanje tribalo bi malo obzidati, jer ako nisi zna na moru uvik neki vitar puse, da ne virujes.
Svaka stranica tende se može posebno spustiti. To je dobro za hlad, ali i za zavjetrinu kad se kuha...
Ivek Zagorec je napisao/la:Jesi i neki sudoper ugradil?
Nisam još, to sutra počinjem. Na sudoperu će biti i slatka voda i more. Oboje na struju (na pumpicu).
mack je napisao/la::D
Nakon viđenog, mogu nastaviti dan sa osmjehom na licu
To moram vidjeti u živo. MOP, kad ga spuštaš?
Možda vikend 19. i 20. srpnja. Ako završim do tad. Najkasnije vikend iza toga...
josey je napisao/la:MOP kako si frizider pricvrstija za pod. pleh vijcima?
Da. Malim kutnicima od A4 inoxa koje sam sâm morao raditi, jer ih nisam našao u dućanima.
josey je napisao/la:znatizeljan sam, a znatizelja je ubila macku. Sto je more iz perspektive kontinentalca?
Kolki ti je tank vode?
Džaba ja to tebi pričam...
(Ne razumiješ ti to druže sudija ha ha)
Tank je 55 litara:

Svi plinovi spojeni. Na ovoj fotki oba kuhala gore, ali je previše svjetla i ne vidi se plamen...

Imam dva motora 6 KS. Pitam se stanu li oba na krmeno zrcalo... s jednim bih se vozio, a drugi bi bio nagnut van iz mora i u slučaju potrebe za čas je spreman za rad...
Ima li kakve veze ako glavni pogonski motor nije na sredini krmenog zrcala? Kakve potencijalne probleme to proizvodi? Što ako upalim obadva i vozim na obadva? Jasno je da će putna brzina biti manje-više ista, ali ako oba rade na minimum gasa, ide li barka dvostruko brže nego ako samo jedan pogoni s minimumom gasa?