Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ralfi je napisao/la:Pa i ja sam se malo zabavio.
riberer je napisao/la:ralfi... prelistao sam temu i vidim da si dobio puno dobrih savjeta... ili mišljenja, svejedno. Unatoč svemu, čini mi se da si, pored svega, baš ti sam jedini problem u priči sa Kusterom. Pitaš savjete za snage i ponašanja raznih motora, ali si već odlučio ...ili možda nisi? Motor koji bi bio lagan, nije dosta jak, a koji je jak, je težak, a možda "mi ni ne treba", možda će biti maestrala, pa ne mogu glisirati, onda je dobar i onaj manji, ali ako nas bude troje, barem dvoje, onda je slab...itd
Mislim da ti niti jedan savjet nije bio i neće biti dovoljno dobar da odlučiš što bi ti, u stvari, htio.
No to u ovoj "priči" i nije toliko važno, važno je slijedeće, citiram:
"biser, danguba, troll, sinko glup si ko matun, niste mi dorasli u nadjebavanju i trolanju, tvoj komentar je za qr@c, ti si na nekim teškim drogama, hoćeš da i tebe zašamaram" i tako dalje. Ovo je samo nekoliko zadnjih stranica.
U jednom od tvojih postova kažeš: "Molim malo poštovanja", to je baš ono što svi mi na forumu želimo, razlika između nimalo zlonamjernih "podjebavanja" ili šale na tvoj račun i tvojih očiglednih uvreda preko kojih su mnogi prešli je očigledna.
Nastavi sa temom, no na prvu slijedeću uvredu biti ću primoran poduzeti odgovarajuće mjere.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Sunseeker i 14 gostiju.