Kuster 15

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Kuster 15

PostPostao/la riberer » 26. 05. 2025. (22:38)

Podjebavanja su pod navodnicima i "nimalo zlonamjerna" "ili šale".
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la ralfi » 27. 05. 2025. (06:39)

riberer, trebas ukloniti i upozoriti one koji se ne drze teme. Ja dodjem pitati za savjet, oni bacaju neke interne fore o nekim katancima a ovaj zadnji perica poceo slati neke pjesme. Kuzim ja da se covjek zeli zabaviti ali onda barem reci nesto korisno i baci neku foru koju i drugi razumiju. Primjer vezano za teske droge. Pa sta reci coviku koji toliko zabrije da sam se ja umislio sto kupujem camac?. Pa prije nego sto sam mu reko da je na teskim drogama je iznio cijelu projekciju nekog mojeg toboze unutarnjeg stanja. Pa moram mu na to nekako odgovoriti. Sta mene briga za te gluposti? Ja sam dosao vidit kakva iskustva imaju ljudi sa tom brodicom i razlicitim motorima. Ja doista ne znam zasto se ljudi, koji nisu povezani sa tom tenmom, stalno javljaju.
ralfi
New Entry

PostPostao/la riberer » 27. 05. 2025. (07:39)

ralfi, ovo je forum, mnogima korisno mjesto, a nekima mjesto da se malo (ne i uvijek) zabave. Znam da bi mi svi htjeli da odgovori budu na nivou tehničkih uputstava, no to se još nije dogodilo, treba imati malo strpljenja i pokušati isčitati iz postova ono što mislimo da bi nam moglo biti korisno, tako sam barem ja uvijek pokušavao činiti kada mi je bila potrebna neka informacija.
Forumi su ostaci nekadašnjeg načina komuniciranja, kada još nije bilo Fejsbuka, no pojavom Fejsbuka promijenio se u mnogome način komunikacije u kojemu su direktna vrijeđanja uobičajena.
Pokušajmo pratiti forum sa malo (ili malo više) strpljenja i bez vrijeđanja tipa Fejsbuk, pa će nam i zabava duže trajati, tako da možemo uvijek doznati i nešto novo i korisno.
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
riberer
Moderator

PostPostao/la ralfi » 27. 05. 2025. (07:50)

Pa i ja sam se malo zabavio.
ralfi
New Entry

PostPostao/la riberer » 27. 05. 2025. (08:20)

Na Fejsbuku bi ti odgovorili ovako:
slika

:D
riberer
Moderator

PostPostao/la pero » 27. 05. 2025. (09:01)

ralfi je napisao/la:Pa i ja sam se malo zabavio.

I ja :thumbup:
Muzika smiriva jer si mentalno preopterečen ralfi : Other6:
pero
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Pasara Tomos 4

PostPostao/la ralfi » 27. 05. 2025. (09:57)

Eto, svi smo se malo zabavili. Jel moze sad moderator pripazit da se drustvo drzi teme ili moramo jos cuti sto imaju za reci poper, joshy, som ili kako se vec zovu ovi dezurni komedijasi?
ralfi
New Entry

PostPostao/la pero » 28. 05. 2025. (08:44)

ralfi
koju si boju trupa uza ? Bilu,modru,bordo,roza,.. ?
Pošto se nezna još makinja glavna sigurno pomočni mali nedolazi u opciju ?
Što bi značilo …kako se vratit doma ako glavni rikne ? Si uza opciju vesala za svaku sigurnost ?
Vride za lovit lignje kako si napisa a i za na sviču ako se ide ,ribaš li ? Di bi škarme postavil ?
Ako se sidriš dobro bi bilo imat i komad lanca ,metar i dvajest pa konop :thumbup:
pero
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Pasara Tomos 4

PostPostao/la porer » 28. 05. 2025. (14:07)

Ako je netko ovdje komedijaš to si ti. Ne znaš bi li piškio ili kakio.

Ali pošto ti ništa ne čitaš nego samo provociraš pročitaj ovo pažljivo:

riberer je napisao/la:ralfi... prelistao sam temu i vidim da si dobio puno dobrih savjeta... ili mišljenja, svejedno. Unatoč svemu, čini mi se da si, pored svega, baš ti sam jedini problem u priči sa Kusterom. Pitaš savjete za snage i ponašanja raznih motora, ali si već odlučio ...ili možda nisi? Motor koji bi bio lagan, nije dosta jak, a koji je jak, je težak, a možda "mi ni ne treba", možda će biti maestrala, pa ne mogu glisirati, onda je dobar i onaj manji, ali ako nas bude troje, barem dvoje, onda je slab...itd
Mislim da ti niti jedan savjet nije bio i neće biti dovoljno dobar da odlučiš što bi ti, u stvari, htio.

No to u ovoj "priči" i nije toliko važno, važno je slijedeće, citiram:
"biser, danguba, troll, sinko glup si ko matun, niste mi dorasli u nadjebavanju i trolanju, tvoj komentar je za qr@c, ti si na nekim teškim drogama, hoćeš da i tebe zašamaram" i tako dalje. Ovo je samo nekoliko zadnjih stranica.
U jednom od tvojih postova kažeš: "Molim malo poštovanja", to je baš ono što svi mi na forumu želimo, razlika između nimalo zlonamjernih "podjebavanja" ili šale na tvoj račun i tvojih očiglednih uvreda preko kojih su mnogi prešli je očigledna.
Nastavi sa temom, no na prvu slijedeću uvredu biti ću primoran poduzeti odgovarajuće mjere.
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la ralfi » 28. 05. 2025. (15:26)

Ljudi (hm?), ja sam odabra kajic i motor. Nemojte spamat temu vise. Boja i dodatna oprema se bira naknadno. Ego van je zapea. Chiao!
ralfi
New Entry

PostPostao/la josey » 28. 05. 2025. (15:34)

ok,
lako sta san glup ka matun, sta se drogiran… sta me prozovas… ok, al di je meni triba ego zapet? za sta tocno?
hvala ti na odgovoru
josey
Old Senior Member

Tip plovila: Drvenjača sa 120ks

PostPostao/la ralfi » 28. 05. 2025. (15:36)

Joshy, ja sam mislio da si se ti izvuko i opametio ali vidim da si i ti zapea. A ne mogu ti ja pomoci. Nisan strucnjak za te stvari.
ralfi
New Entry

PostPostao/la josey » 28. 05. 2025. (17:29)

pa ok, evo, zapea san za ego, tvoje rjeci, al jel mozes pojasnit.
josey
Old Senior Member

PostPostao/la riberer » 28. 05. 2025. (17:42)

Dečki smirite se :D
Pustimo što je bilo i pokušajmo temu dovesti do nekog zaključka. Znam da je volja za nadglasavanjem jaka, no pređimo preko nekih stvari i nastavimo bez nepotrebnih upadica i sitnih ili većih provokacija. Na teme i sudionike foruma koje nam "smetaju", možemo staviti "ne pratim" i stvar je riješena.

...inače sve ovo skupa nema ili neće imati nikakvog smisla...
riberer
Moderator

PostPostao/la josey » 28. 05. 2025. (17:54)

ribi slazem se, al preko puno toga mu se preslo, i onda za kraj se on ide nadglasavat sa tobom, i prozove ne samo mene nego sve nas koji smo mu dali savjet, i problem je sa egom??? a jebate, a koji ego? sta meni je problem sta on kupuje novu brodicu i novi motor?
josey
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Sunseeker i 14 gostiju.