Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ralfi je napisao/la:Moje pitanje je bilo jasno a data su i jasna ocekivanja i jasno je opisana potreba. Ako nitko nije imao sta pemetno za reci nije se trebao ukljuciti u raspravu. Razumijem ja da je nekima dosadno pa trolaju ali molim malo postovanja pa berem prema urednosti teme i foruma ako ne prema osobi.
Marin Bralic je napisao/la:Imam tu yamahu 25, ne na kusteru. Ono sto ti dobronamjerno zelim reci, nije to tako laki motor. Ja sam ju isto odabrao jer sam mislio bas ovo sto ti pises, lako cu ju uz pomoc jos jedne osobe seliti vamo-tamo… U praksi, tih 59 kg koliko je cini mi se deklarirana na papiru da tezi, u praksi je to za moju kicmu ipak vise nego sto sam ocekivao…
Par koraka vamo-tamo ces jos i moci, ali ako ju mislis skidati s brodice kada je brodica u moru, ili ju tegliti po stepenicama, ili…, to je vec na granici… ubaciti ju u auto, nezgrapno ju je za uhvatiti, fali mjesta, nije ju samo tako ubaciti u gepek…
ok, ovisi i o tvojoj konstituciji, velim, meni osobno ju je tesko tegliti i radje bi da sam uzeo jaci motor, nego sam isao bas na ovu jednostavnost o kojoj i ti govoris, a na kraju sam se zaje*ao.
Prije sam imao tohatsu 30 4t s trimom, elektrostartom (cca 90 kg) nisam ga skidao s brodice, i bio sam zadovoljniji…
ralfi je napisao/la:Nisam ja pitao je li brodica super, nego sam pitao nesto kokretno. Ne trolaj.
ralfi je napisao/la:Po tebi bi trebalo da odem kod covika na Hvar pa da skupa s njim dizem pentu od 25ks? Sinko, glup si ka matun. Nemoj se nadebavat sa mnom. Ti, skupa sa tvojim kolegom, mi niste dorasli u nadjebavanju i trolanju.
Trenutno korisnika/ca: Vuk_samotnjak, ZoranB i 12 gostiju.