Šta se tice vida glave pravi majstor ih nakon otvaranja motora zamjeni novima, brusenje glave i nova brtva obavezno s metalnim rubom. To je jedino pravi posal.
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
som je napisao/la:Brtve svih vrsta proizvodi Rogina, iz Zagreba preselili u Donju Bistru cca 25 km od Zagreba. Proizvode brtve vise od 50 godina. Meni su nedavno radili brtve za servis desalinizatora, gotove drugi dan i jeftinije pet puta. Brtve 100 % iste kvalitete i mjere. Godinama nam rade i nikad problema.
Šta se tice vida glave pravi majstor ih nakon otvaranja motora zamjeni novima, brusenje glave i nova brtva obavezno s metalnim rubom. To je jedino pravi posal.
Goksa je napisao/la:Pozdrav,
Imam dva pitanja vezano za Torpedo 18/24, ako mi neko moze pomoci.
Tribao bi prominiti ulozak dizni, te gledajuci stare postove vidim da ljudi govore da triba ugradit Dlla 150S720 s 4 rupe i da se šteluju na 175bar.
Malo glupo pitanje, ali gledajući slike na internetu od 150S720, izgleda mi kao da su sve s 3 rupe, jeli se mozda i ova pin/iglica broji kako rupa? https://www.autodoc.co.uk/bosch/687872
Drugo pitanje, trenutno mi odusak kartera/iberlauf izbacuje pare u kutiju, pa mi cila makinja i kutija budu masne, te se mislim provuci crijevo u filter zraka, auspuh ili negdje van kutije. Čudno mi je da tvornički nije predvideno da ide na filter zraka, te me strah da onda motor ne krene balit ako je spojim. Koja ste vi riješenja koristili?
Hvala lipa!
Trenutno korisnika/ca: makineta i 2 gostiju.