Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
jokso je napisao/la:Molim za savjet od cega izrezat novo zrcalo za pomocni motor, staro je u raspadu, odvajaju se slojevi po ivicama.
josey je napisao/la:jokso je napisao/la:Molim za savjet od cega izrezat novo zrcalo za pomocni motor, staro je u raspadu, odvajaju se slojevi po ivicama.
mene vise zabrinjava kolike snage ti je pomocni motor koji zakacis na ovaj nosac?
ta flanda na krmenom zrcalu je slaba, i ako nema neku veliku kontra flandju bojim se da u trenutcima kad ti pomocni motor bude najvise trebao nece bit dobro (citaj iscupat ce se nosac)
A ako sam te dobro shvatio, pitas kako napravit ovaj drveni dio nosaca pomocnog motora?
Zapravo me pitanje poprilicno zateklo jer je rjesenje trivijalno.
skines postojeci komad. Stavis ga na novi komad sperploce, ocrtas markerom i izrezes,recimo, ubodnom pilom.
Koliko vidim trebaju ti dvije debljine, pa onda postupak ocrtavanja i rezanja ponovis 2x.
Busilicom izbusi rupe, opet po starom komadu i zavidaj.
josey je napisao/la:mene vise zabrinjava kolike snage ti je pomocni motor koji zakacis na ovaj nosac?
ta flanda na krmenom zrcalu je slaba, i ako nema neku veliku kontra flandju bojim se da u trenutcima kad ti pomocni motor bude najvise trebao nece bit dobro (citaj iscupat ce se nosac)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.