Pitanje za International intonak?

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Pitanje za International intonak?

PostPostao/la vipko » 22. 04. 2025. (17:57)

Pozz svima!

Naime vec 10-15 godina smo na kombinaciji Hempel MilleDynamic i Velox intonka za brod i propelu i kormilo, ali u zadnjih par godina mi ljudi govore da im je se International pokazao odlican i po 2 godine da im drzi?

E sad ja sam malo citao i onaj njihov PDF Boat paint guide, ali bi ovako ipak cuja od ljudi iz prakse i koji mozda to rade i cesce ili mozda i profesionalno.

Naime, mislim ove godine brod ocistiti do plastike, vidit cu da li cu brusiti ili pjeskariti, otom potom i onda me zanima koji primer? Prije je to bio hempelov, ali sada ako se prebacujem na International onda bi isao i na njihov primer. Koliko vidim po njihovom PDFu to je International primocon jedno komponentni li Gelshield 200 dvokomeonenenti? Koji? Zasto? I nakon toga intonak International Micron350, kazu za godinu dana 2 sloja, za 2 godine 3 sloja.

A s Veloxom nisam zadovoljan vec godinama, ali nekako ono inercijom i navikom idem dalje s istim. Prebacio bi se i s time na SeaJet PellerClean ili sto vec, jer opet kazem, dosta ljudi mi govore odlicna iskustva.

Pa evo ako ima neko iskustva bilo bi mi drago da pomogne i podjeli :)
vipko
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Merry Fisher 925

Re: Pitanje za International intonak?

PostPostao/la josey » 22. 04. 2025. (23:25)

Boero giraglia 633 exstra
garantiraju 36mj u toplim morima. Dubai etc
Znaci ako tamo drzi 36mj kod nas ce sigurno

E sad, neznam kolko ti cjena igra ulogu, al imaju samo pakiranja od 5kg, i oko 500-550eur su.
imaju ti jos antifaulinga iz premium segmenta sa 36mj pa pogledaj na njihovom
webu
josey
Old Senior Member

Tip plovila: Drvenjača sa 120ks

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.