Evo i moje ljepotice, cale je spasio nakon sto je ne znam ni ja koliko godina lezala zapustena na suvom u lucici…doslovno je do temelja rastavio, cak raspilao gornji i donji dio broda, horizontalno, i digao vinčevima u zrak cijeli gornji dio kako bi mogao raditi na oba dijela…kao sendvic

sam je ubacio torpedo 18/24 unutra, napravio nosace, osovinu probio, spojler napravio, homokinetickim spojio osovinu i motor, sam napravio natkabinu/krov…jos 100 nekih drugih inovacija i detalja koje smo zajedno slagali po brodu.
Samo zbog tog njegovog truda i rada mi taj brod vrijedi puno vise nego sto bi ga mogao ikad prodati, upoznavanje s dizel motorom, mehanikom, strojarstvom opcenito (cale je inzenjer strojarstva), mi je nesto u cemu istinski gustam i lijeci dusu. Odlazak s brodom na ribe ili na par dana djite sa zenom i malom je samo vrhunac svega toga.
Nisam opterecen brzinom, gustam slusati tog dizelasa kako klapa i lagano klizi kroz more, tako da za mene je taj brodic pojam Dalmacije , valjda se zato tako i zove.
Evo slike broda i motora, iznutra i izvana:
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1YxMegokwYRMFqISuTemOHBW1NoKvtA-K