Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josey je napisao/la:mene zanima jesi se dosa hvalit da si kupujes brodicu il sta?
Jer na pitanje koje si postavio ti nitko al nitko na ovom svjetu ne moze dat odgovor nego ti sam. Tvoj ukus, tvoj nacin razmisljanja tvoje potrebe, a na kraju krajeva i tvoj novcanik.
Dakle kupi ono sto TI mislis da ce biti za TEBE najbolje. Pa makar i pogrjesio, al onda ces rec ok zajebao sam se idem pordat i kupit nesto drugo, a ako kupis na preporuku susjeda i nebudes zadovoljan, onda ces te uvjek kopat da si odlucio sam da se mozda i nebi zajebao.
Mislim da jako dobro shvacas sto hocu rec.
nego jesi rjesio vez. Danas niej problem kupit brodicu, problem je nac vez.
josey je napisao/la:a koji ti dio nije jasan?
dolazis pitat koji brod da kupis.
a kako da mi znamo sta se tebi svidja?
to je ko da nas na forumu pitas koju ces zenu ozenit.
dao sam ti najbolji moguci odgovor,
onaj koji najbolje pokriva TVOJE potrebe i koji se TEBI najvise svidja.
na forumu od pet ponudjenih prjedloga sa tvoje strane ces dobit i sestu opciju, i to sa suprotno dijametralnim misljenjima. jednom ce brodica bit super ocjena 10/10 a drugom ce bit smece, i obrnuto.
Zato i postoji puno proizvodjaca sa puno opcija.
Ivek Zagorec je napisao/la:A kaj bi htel prinama kupit brod ili vani?
Najbolje ti je brod izvana neki kupit, daleko bolji i kvalitetniji od naših. Nebitno kaj su stariji.
Ja bi ti preporučil svikak vani, evo ja sam u istoj situaciji ko i ti, samo kaj bi ja 7m i 20 konja da je trajna registracija da nemam brige neke, 7do8 milja bu išel svakak.
To je meni dosta, i upravo našel jednoga u Berliu sa kojim pregovaram.
Moja preporuka ti je vani kupit brod i novi motor gore stavit.
To je nekak realno, motor mora bit novi.
A joseya nemoj shvaćati ozbiljno, on tak drobi i neda se.
Neda se i neda.U svakoj temi drobi praznu slamu.
Po njenu nema broda koji nema odgovara.
A kaj bi ga vlekel doma svaku godinu ili bi ga ostavljal na moru kod nekoga?
M710 SEA PEARL je napisao/la:... nasa san ja mom gitaristi na krku ,francuza 625 i volvo d2 75 sa 160 uri za 20 iljada eura ... more se naci ako trazis
lupis je napisao/la:M710 SEA PEARL je napisao/la:... nasa san ja mom gitaristi na krku ,francuza 625 i volvo d2 75 sa 160 uri za 20 iljada eura ... more se naci ako trazis
Možda sam ja čudan,ali meni se čini da njemu unutarnji motor nije u igri.
Francuz 625???
Merry Fisher 625 ne postoji s unutarnjim.
635 da.
Dizelašima je općenito pala cijena(bolje reći sporije raste)pogotovi tim francuzima.
Nemaju niti jednu prednost pred vanbrodskim francuzima i sličnim.
Dati zadnji cent i kupiti stari 635 sa polovnim volvom isto toliko starim,to je kao ruski rulet,ali sa 3 metka.
Prije bi riskirao sa nekim kreditićem o kupio nov motor vanbrocki.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Vuk_samotnjak, ZoranB i 5 gostiju.