Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Ivek Zagorec je napisao/la:Neznam zakaj, al stvarno neznam ja sam prema tome skeptičan, meni se to baš ne sviđa, krhko mi sve djeluje, neznam kakva je to kvaliteta izrade, rok trajanja neki? Na čemu bi bilo paziti dobro?
Ivek Zagorec je napisao/la:A kak to da nije baš kod nas to zastupano?
Groff je napisao/la:Ivek Zagorec je napisao/la:A kak to da nije baš kod nas to zastupano?
A nije zbog više razloga, prostor, znanje, alata, pomagač, vrijeme gradnje, cijene materijala…………. Ja sam imao želju sagraditi plovilo od špere i epoksidne smole ali neriješiv problem mi je bio prostor gdje to graditi jer za plovilo od 7 metara treba ti prostor od najmanje 10 x 6 metara, visine 3 m i da nije daleko od prebivališta.
Ivek Zagorec je napisao/la:Želja mi je da imam brod i kad idem na godišnji da ga spustim u more i da sam na njemu cijeli godišnji, da nemam doticaj sa apartmanom.
Da plovim i boravim na njemu, da stenem tu i tamo do nekog dućama kupim šta treba i dalje.
som je napisao/la:Ivek Zagorec je napisao/la:Želja mi je da imam brod i kad idem na godišnji da ga spustim u more i da sam na njemu cijeli godišnji, da nemam doticaj sa apartmanom.
Da plovim i boravim na njemu, da stenem tu i tamo do nekog dućama kupim šta treba i dalje.
Te svoje želje posalji Dida Mrazu. Takve brodove ( oni iz onog videa) kupuju jaaako bogati ljudi ili jako munjeni.
Ivek da ti sve to stane u sedam metri trebaš 20-30 godina prakse ili bar 10 metri.
Imas balon od 0.3 metri, zadnjih godinu dana i sad bi plovio u brodu od sedam metri da ima sve šta trebas i jos da ga sam napravis.
Moras prvo naucit razliku izmedu krme i prove, surgat brod a da se ne lovis zubima za kraj i na kraju razliku izmedu kolone i parkirnog stupica.
Ivek Zagorec je napisao/la:A kak to da nije baš kod nas to zastupano?
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.