Seefeld Tirol
viewtopic.php?f=79&t=1102&p=23164#p23164
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
pero je napisao/la:Alene pozdravi mirka konobara![]()
Seefeld Tirol
http://forum.ribolovnamoru.com/viewtopi ... 164#p23164
AlenC je napisao/la:Pa nisam jer neznam koji bi uzeo, zato i pitam sta je povama najbolje.
pero je napisao/la:Bitno je da nepušta more a ostalo su sitnice ..
4ever je napisao/la:...ako sam dobro skuzia tices najprije prikitat dno pa onda laminirat
jeli ti ijedan mestar reka drugacije
AlenC je napisao/la:4ever je napisao/la:...ako sam dobro skuzia tices najprije prikitat dno pa onda laminirat
Ne, nego ovako sam si zamislio
1. rupe cu porkpati sa epoxiom + komadici mate ili smjesa epoxy sa Stewathix zavisi od rupe
2. onda ta mjesta pokitati lagano tek da izravnam
3.tek onda jedna ruka cistog epoxia preko svega
4. laminiranje
Nova preporuka od West Systems Firme:
Nakon laminiranja pomjesati epoxy sa West Systems 422 barrirer coat additive te dati jednu ruku preko svega, sa time se navodno stiti nova /svjeza plastika od "svega"
4ever je napisao/la:AlenC je napisao/la:4ever je napisao/la:...ako sam dobro skuzia tices najprije prikitat dno pa onda laminirat
4ever je napisao/la:...najprije mi reci taj sta ti je pjeskaria brod jeli se time bavi ili je bia jeftin pa.... cini mi se da ti je napravia vise problema nego osmoza
4ever je napisao/la:Epoxi smola ? nemam nista protiv ali ja bi to odradia u vinilu na drugaciji nacin
AlenC je napisao/la:Ok hvala ti 4ever, razumio sam.
Daj reci posto sam vec kupio 7kg epoxi dali bi mogao/smio odraditi prvu sloj i matu sa vinilom pa nastaviti sa expoxi?
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.