Postao/la infinitas » 26. 07. 2021. (23:31)
Ima dosta slicnih tema ali radim malo drugacije prepravke oko kojih mi treba savjeta i misljenja. Neki su vezani za sigurnost a neki za estetiku i prakticnost.
Da krenem redom. Prije nekih 18 mjeseci kupih barku. Kako je dosla u kompletu sa vezom nisam mnogo zagledao stanje, a i nije ni lose izgledala spolja...
Odlagao sam vadjenje i sredjivanje dna, koje je pomalo pustalo vodu, zbog razno-raznih razloga... u maju je konacno odluceno da ide van, da se pokrpi to sto je "nedje malo ogrebana" i stavi novi af.
Stanje je bilo dosta losije od pretpostavki, a kako sam isao dalje u posao otvarali su se novi problemi... ne samo da je bila "ogrebana" i probijena na vise mjesta nego je vec bila krpljena 6-7 puta i to tako lose(neke zakrpe su bile preko antifaulina) da sam odlucio sve da skidam. Tu se otvorilo i pitanje jako loseg zelkota, a kad sam njega krenuo da skidam pocele su se otvarati rupe u plastici koja je bila tanka oko 1mm na pojedinim mjestima...
Stanje je bilo uzasno, ne samo vizuelno vec mi se cini i sa sigurnosnog aspekta. Na stranu i to sto je i sama prozivodnja ocigledno prilicno felericna. Skoro svako rebro nije uradjeno kako treba, puno vazdusnih dzepova izmedju zekota i rovinga.
Uz malo pritisaka sa strane odlucio sam da nema druge nego da se odradi sve da se ojaca i sredi.
Moze biti da sam zagrizao malo vise nego sto je potrebno ali sad, sta je tu je, nema nazad.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.