Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Rivieros je napisao/la:To ti je Jugoplastikin proizvod
dimulius je napisao/la:staro 40-50 godina i zloglasno nestabilno
a kolicina rada koja je potribna za uredit ga premasuje njegovu vrijednost za 10 puta.
Moj dobronamjeran savjet bi bija - izbjeci u sirokom luku
lupis je napisao/la:Ima tu materijala za lipi brod napraviti...
ginekol7 je napisao/la:Samo se vi svi zaje.....te sa tim kaićem. Braća i ja smo ga dobili od oca prije 45 godina, rabljenog. Stavio nam tomosa i godinama smo se njime služili, išli na ribe, bacali mriže, parangale-nas trojica braće! To je bila naša OSNOVNA škola u nautici i ribolovu, veslanju. Čak i jedrenju jer nam je otac bio montirao pravi jarbol od 4 metra i kolumbu od skoro metra zavida na kobilicu. Jedrili ka ludi po starigradskom portu na užas lučkog kapetana.
Sada ga koriste naša dica a vrlo brzo će i unuci. Sada svaki od nas ima veliki brod i o moru i brodima znamo sve ali to je bio početak koji,zapravo, nitko nebi smio preskočiti. Još i danas se mogu sjetiti i osijetiti onu radost kada smo ga išli uzet i donit ga na naš vez.
A znali smo ići u obližnje vale liti prespavati u njemu, nas trojica! Popodne bacit mrižice pa na lignje ili udicu. Priko njega rastegnit konop i prebacit veliki lancun da nas vlaga ne ubije. Ujutro dignit mriže pa doma. Bože moj, lipe mladosti!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], som i 5 gostiju.