Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
macro je napisao/la:Sta god uzea nek ima bar pisoar i stajacu visinu u kabini.
legi je napisao/la:Kako si ti savski doša u plitko,pa šta nikad nisi tuda plovija,kakav sonder,kakav gps....to su igračke,ja kad iden na novi teren najprije gledan nautičku kartu,najpreciznije i najbolje su stare dobre karte,dobro treba i malo pomoračkog znanja i iskustva....ali svakom se dogodi i najiskusnijima...najveća je greška autopilot i brzina i noć,kiša,magla..dobro nisi probija brod...
el passo je napisao/la:Feral je napisao/la:... i još ti ostane za kupiti kustera od kustera da ti bude pomočno plovilo
el passo je napisao/la:Ne rabi mi ta francuska skovaca kad vec imam talijansku. Jbg, kad nemam para za Leidi
fishbone je napisao/la:Imam mf625 i jako sam zadovoljan. Putna 18-20 cv, zatvoris se i glisiras u tisini.. Potrosnja lit/milja. Troje odraslih mogu komotno spavati u kabini. Puno opreme, fali samo grijanje koje cu takodjer nekako rijesiti. Prije njega sam imao bellingarda 570 s kojim sam isto bio zadovoljan ali je ipak u svemu broj manji.. Cca 30 noci godisnje prespavam na moru i lijepo je imati malo vise komoditeta. Mozda prije piculjana jos odradim stepenicu mf695 ili 705
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.