Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
borro je napisao/la:Vlasništva. Ništa provokativno, čisto me interesira ako je bilo nešto manje, koliko je trajao proces prilagodbe i kakve su bile prve reakcije u plovidbi i kod manevara na uskom prostoru.
Darkopic je napisao/la:tomaz_slo je napisao/la:I meni se sviđa ova brodica. Koja su iskustva nakon nekoliko mjeseci plovidbe?
Ne znam što drugo te još zanima.
tomaz_slo je napisao/la:Darkopic je napisao/la:tomaz_slo je napisao/la:I meni se sviđa ova brodica. Koja su iskustva nakon nekoliko mjeseci plovidbe?
Ne znam što drugo te još zanima.
Gledam jednog sa Yanmarom 100KS pa se bojim da mu brzina ne ide iznad 8-9 ... Isto se mi čini da plava boja samo diže temperaturu u kabini..
Napominjem da se moj motor vrti u najviše okretaja od ostala 3 tako da bi ga i najkraće trebalo voziti na tih putnih 3700 rpm(ne vozim ga duže od sat vremena na 3700 onda usporim na 15 min do pola sata) dok 17Nm postiže na 4100 od max 4500 u leru (tako ga nikad ne vozim jer mi se toliko ne žuri).
lupis je napisao/la:darkopicNapominjem da se moj motor vrti u najviše okretaja od ostala 3 tako da bi ga i najkraće trebalo voziti na tih putnih 3700 rpm(ne vozim ga duže od sat vremena na 3700 onda usporim na 15 min do pola sata) dok 17Nm postiže na 4100 od max 4500 u leru (tako ga nikad ne vozim jer mi se toliko ne žuri).
Na putnoj brzini bi trebao moći voziti doklegod imaš goriva ili dok ne stigneš na odredište.
dimulius je napisao/la:lupis je napisao/la:darkopicNapominjem da se moj motor vrti u najviše okretaja od ostala 3 tako da bi ga i najkraće trebalo voziti na tih putnih 3700 rpm(ne vozim ga duže od sat vremena na 3700 onda usporim na 15 min do pola sata) dok 17Nm postiže na 4100 od max 4500 u leru (tako ga nikad ne vozim jer mi se toliko ne žuri).
Na putnoj brzini bi trebao moći voziti doklegod imaš goriva ili dok ne stigneš na odredište.
Nacelno se slazem sa lupisom. Tebi je 3700 od 4100 (di ti je max) malo pretjerano za putnu, ali ocito to i sam vidis.
Dodatno, vodi racuna da ti je propela prevelika (ili brod pretezak za tu propelu, kako vec oces).
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.