Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
teo_ribar je napisao/la:Graditelj je napisao/la:open510 je napisao/la:bolje je ne bacat sidro s lancem na dubinu veću od one na koju možeš zaronit, bar se ja toga držim...
Da, da....po tebi je to, koliko, 40 m
Ako moreš toliko zaronit na dah (ili imaš boce sa sobun), zašto ne
open510 je napisao/la:teo_ribar je napisao/la:Graditelj je napisao/la:open510 je napisao/la:bolje je ne bacat sidro s lancem na dubinu veću od one na koju možeš zaronit, bar se ja toga držim...
Da, da....po tebi je to, koliko, 40 m
Ako moreš toliko zaronit na dah (ili imaš boce sa sobun), zašto ne
Zato sam i napisa općenito, svak zna svoje granice![]()
Ja sam svoje postavija na nekih 25m, obzirom da iman ne više od 40m lanca u brodu to bi tribalo bit dovoljno...
Graditelj je napisao/la:SEA je napisao/la:Graditelj
ne moraju bit optima ,uzmi zatvorene baterije koje se ne nadoljevaju dva komada indeticna od cirka 100-110Ah one su thruster i motor(motorna baterija je kad koristis brod u principu uvik puna)
servis stavi 200Ah neku solarnu agm baterije ona je za duboka praznjena
Evo sam te poslušao![]()
Dvije su VARTA 180 Ah, LFD 180 (start i servis) i jedna je OPTIMA 75 Ah, BT DC 5,5 (traster). Za koji ću dan provjeriti kako se pune, u kojoj su formi alternator i solar. Do tada imam shvatiti mogućnosti splitera...
SEA je napisao/la:
graditelj
zabuca si malo ali sluzit ce svrsi
uzea si dvi mokre baterije dual, start za motor i za servis....
Professional Dual Purpose 930 180 100
Plovila i stambena vozila manjih energetskih zahtjeva također trebaju odgovarajući proizvod kako bi što bolje obavljali svoju funkciju.Zato smo napravili VARTA® Professional Dual Purpose AGM akumulatore. Trajan je i ne zahtijeva održavanje, što ga čini savršenim za sezonsku uporabu.
SEA je napisao/la:imas baterija u AH moga mi brod od spita do ciova na alanser vozit![]()
SEA je napisao/la:startnu bateriju slobodno mozes maknit s solara neka puni samo servisnu,startna ti je uvik puna a tih par ampera ti nece pokrenit motor sta ude od solara u bateriju
dimulius je napisao/la::thumbup:
Slikaj malo kako si sve poslozija da ostane u evidenciji
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], som i 7 gostiju.