đirandula je napisao/la:lupis je napisao/la:Kako mislim...,pa sam si napisao da se voziš na 10-12 što je više 10 nego 12 to znaš i sam,a i 8 je "oko" 10 i to je to......
Slušaj kralju! Ovi forum služi da bi se razminila mišljenja u vezi tema koje su postavljene, ti padaš s Marsa i uporan si sa ton svojon jugoslavenskon kanton koju ne bi uzeo da mi se nudi mukte jer je to nista drugo nego bull dozer, gurač mora i jedino šta si dobro reka je to da ti ide 6,5 nm...ako mi ne viruješ dodji do mene pa ću ti pokazat na brodu a ako nećeš makni se s teme i priđi na tu svoju veliku gudu i vozi se par sati di god oćeš...ostavi nas da raspravljamo i dilimo svoja iskustva sa brodom u ovoj temi...
Izgleda da ti ni digitron ne valja...ako je 8 = 10 onda ti niko ne može pomoć![]()
Ajme koliko si argumenata napisao...
Pa ja sam iznio svoja razmišljanja...,jedino nisu ista kao tvoja...,i sad bi se trebao maknuti iz teme hehehe,stvarno si za razmjenu mišljenja spreman ....
Malo toplina,malo skučen kaić ,malo neodgovarajuća propela...,kao da si nervozan zbog toga..
Moj je brod 1999 proizveden na Korčuli...,možda je tvoje mjesto još tada bilo u Jugi,Korčula nije sigurno...
8 je oko 10,nije jednako..tako sam napisao..,otvori okice
Za te pare koliko taj brod od nepunih 6 m košta,kupio bih ga jedino da dobijem na lotu ...