ADRIA 500

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: ADRIA 500

PostPostao/la teranavis » 07. 03. 2011. (17:18)

evo urednoi legalno registrirana adria ...nevidim problem
moja adria 500.jpg
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
1) predstavi se i ispuni rubriku “Lokacija”
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) upute za postavljanje fotografija: KLIK
5) citiranje postova
6) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
teranavis
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: damor 800 fjaka

PostPostao/la grongo » 07. 03. 2011. (19:11)

zato sam i napiso da sam platio pdv,znaći nije sverc,kolko ja znam na nju ide do 10 kw,zato pitam sta napravit za registrirat sa većim motorom ili to nije problem :?: ,koliko tražiš za taj spojler ali bez montaže?
grongo
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Adria 500

PostPostao/la SV.NIKOLA » 07. 03. 2011. (21:35)

gospon teranavis :wave:
ako bi i ja mogel dobit jedan takav spojlerić sa montažom : Laughing4:
"Bolje herojski ustuknuti , nego kukavički pobijediti"
SV.NIKOLA
Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: adria 500 yamaha 6 ks

PostPostao/la albona2011 » 14. 03. 2011. (13:44)

teranavis je napisao/la:evo urednoi legalno registrirana adria ...nevidim problem
moja adria 500.jpg

Barka je super. U original izvedbi proizvođača ADRIA iz Labina do kraja 80-toh i početkom 90-tih, to je bio model 501 i to modificirani sa skraćenim pramčanim dijelom. Dobro more :thumbup:
albona2011
New Entry

Tip plovila: adria 500/tohy 9,8

PostPostao/la Baško junior » 08. 06. 2015. (21:33)

Pozz svima.Pokrecem ponovo staru temu jer me zanima adria 500 od metalplasta.Da su mi blize otisa bi do njih pogledat sve uzivo,al posto nisam molim ljude koji išta znaju da mi napišu par rici.Zanima me dali još uvik drze do kvalitete,jer je ipak njihova adria skuplja dosta od konkurencije.Kako rade,i kakvi su im današnji brodovi.Još jedna stvar koja me zanima,vidija san na njuškalu njihov oglas adrie 500 sa spojlerom(poludeplasman piše),dali ih je ko vidija uzivo i dali iko zna sa kojim su motorima isprobavane i kako se ponašaju i idu.Znam da ce dosta vas reci da iman mlaku sa spojlerom,al to nezelim.Eto,znam da je vec masu bilo price o tome svemu,al trebaju mi konkretni odgovori.pa unaprijed hvala svima koji išta znaju i napišu.Zivili :wave:
Baško junior
Senior Member

Tip plovila: Betina 500 cabin honda 8 ks

PostPostao/la peroLA » 09. 06. 2015. (08:06)

Metalplast proizvodi barke odlične kvalitete, pd varijantu nisam vidio... u početku su bili protiv mijenjanja trupa...
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

PostPostao/la bobipu » 09. 06. 2015. (14:45)

peroLA je napisao/la:Metalplast proizvodi barke odlične kvalitete, pd varijantu nisam vidio... u početku su bili protiv mijenjanja trupa...

Hmmmmovo oko kvalitete bi se dalo prodiskutirat.... završna obrada :thumbdown: :thumbdown: uglavnom vidija i proba vozit adriu 590 sa tim dodatkom ili kako ga več zovu..hm..hm..hm..yamaha 50 4t na krmi...hm..hm...12kn...ore more...ne znam....meni se ne sviđa nikako...forši je pre težak motor.. ali majstor se složija da se stavi taj motor,pojača krmu,i izda potrebnu dokumentaciju za registrirat sa tim motorom....spoj kabine i nadkabine....katastrofa.. iznutra plastificirano,izvana štukano i pošpricano bijelom bojom koja nije ista kao gelcoat i to tako da su zaljepili pik traku i špric špric....vidi se crtaaaa od trake....da su bar na prelaz pa malo ispolirali....da ne govorimo o spoju " spojlera " i dna....jaooooo...da nisan vidija svojin očin nebi virova...iman slike tega spojlera pa ču stavit kad ih najden.... :roll: :roll: za ovaj uradak...
kuraja do jaja
bobipu
Senior Member

Tip plovila: Marušić 21

PostPostao/la Baško junior » 11. 06. 2015. (19:41)

Jel zna ko još malo više o metaplastu da napiše?Bobipu,ako si nasa slike,pls stavi ih
Baško junior
Senior Member

PostPostao/la joze.makarska1 » 11. 06. 2015. (21:06)

isti dava mislin da ti je mala razlika izmedu njih svih , na sajmu male brodogradnje san vida ovi venov 501 i mogu ti rec da je nasuprot ovih raketa za u svemir pa neka govori ko god sta oce , drugacije klupe za sidit nesto na polukrug s pretincima , krma za 40 konja , ova moja mlakina moze max 25 ,prihvat motora na krmi skroz drugaciji , cista 5 !
joze.makarska1
Member

Tip plovila: adria 500 k PD , mercury 25 .4T

PostPostao/la peroLA » 12. 06. 2015. (08:16)

Nikako se ne slažem, razlika je za cijelu klasu od vida pa na dalje... ova reklamacija je prva koju sam čuo za Metalplast, osim malo kašnjenja pri isporuci... bio sam tamo i barke su pristojne.... i barke koje su prodene u labin mogu se odmah na moru usporedit s mlakom pa se vidi razlika... kod nas i nema baš venova pa se neda tako usporedit....
ljudi moji ovdje se pisalo o pucanju krma, štuka, ružinih vida, neispravnih samopražnjenja, isporuka broda bez protukliznih površina, muljanje natazeanje... to za metalplast nećete baš imat priliku čut... ja od metalplasta nemam ništa da ga reklamiram i niti ću ikada kupit novu a500 ili a600 ali poštivam struku zato pišem pozitivno o njemu
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

PostPostao/la Rexi » 12. 06. 2015. (08:19)

ja cu se suzdrzavati bilo kakvih komentara i drzim hobotnicu da vas ne pocne grist :lol:
Rexi
Old Senior Member

Tip plovila: Primorka

PostPostao/la el passo » 12. 06. 2015. (08:23)

bobipu je napisao/la:
peroLA je napisao/la:Metalplast proizvodi barke odlične kvalitete, pd varijantu nisam vidio... u početku su bili protiv mijenjanja trupa...

Hmmmmovo oko kvalitete bi se dalo prodiskutirat.... završna obrada :thumbdown: :thumbdown: uglavnom vidija i proba vozit adriu 590 sa tim dodatkom ili kako ga več zovu..hm..hm..hm..yamaha 50 4t na krmi...hm..hm...12kn...ore more...ne znam....meni se ne sviđa nikako...forši je pre težak motor.. ali majstor se složija da se stavi taj motor,pojača krmu,i izda potrebnu dokumentaciju za registrirat sa tim motorom....spoj kabine i nadkabine....katastrofa.. iznutra plastificirano,izvana štukano i pošpricano bijelom bojom koja nije ista kao gelcoat i to tako da su zaljepili pik traku i špric špric....vidi se crtaaaa od trake....da su bar na prelaz pa malo ispolirali....da ne govorimo o spoju " spojlera " i dna....jaooooo...da nisan vidija svojin očin nebi virova...iman slike tega spojlera pa ču stavit kad ih najden.... :roll: :roll: za ovaj uradak...

Mislim da sam i ja vidio isti uradak prošlu sezonu. Nisam vidio kako ide niti pretjerano obračao pažnju na završnu obradu. Nego, možda je završna obrada takva jer se kod ugradnje sve vrti oko para i muzike. Nekom je bitnije nešto više kuna u đepu od završne finese i obratno. Ne kažem da je slučaj ali je jedna od mogućnosti

I ja imam mišljenje da je metalplast kvalitetniji od vena i mlake. Sad pričati o nekoj extra završnoj obradi kod plovila dužine 5.80 za 45 soma kuna je suvišno. Onaj ko oče završnu obradu neka kupi leidi ili grašu. Platiš pa imaš
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la josme » 12. 06. 2015. (08:40)

Baško junior je napisao/la:Jel zna ko još malo više o metaplastu da napiše?Bobipu,ako si nasa slike,pls stavi ih

..ukucaš u Google pretraživač :metalplast
i sve dobiješ...
http://www.metalplast.hr/
..slike:
http://www.metalplast.hr/galerija.htm
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la Baško junior » 12. 06. 2015. (12:28)

Josme,hvala,al sve san ja to vec vidija,te slike su od prije minimalno 4,5 godina.mene zanima sadasjne stanje. :wave:
Baško junior
Senior Member

PostPostao/la bobipu » 12. 06. 2015. (14:27)

el passo je napisao/la:Mislim da sam i ja vidio isti uradak prošlu sezonu. Nisam vidio kako ide niti pretjerano obračao pažnju na završnu obradu. Nego, možda je završna obrada takva jer se kod ugradnje sve vrti oko para i muzike. Nekom je bitnije nešto više kuna u đepu od završne finese i obratno. Ne kažem da je slučaj ali je jedna od mogućnosti

I ja imam mišljenje da je metalplast kvalitetniji od vena i mlake. Sad pričati o nekoj extra završnoj obradi kod plovila dužine 5.80 za 45 soma kuna je suvišno. Onaj ko oče završnu obradu neka kupi leidi ili grašu. Platiš pa imaš

Slike ovog o čemu pričam su mi izgleda otišle sa hardom koji je zgorija :( :( ...ali slikat ču nadkabinu opet ..danas sutra kad pojden na barku...a podvodni dio spojlera kako je odradjen kad se bude koper pituriva....Ne hvalin ni ja ninega ali nisu ni oni sveci....ja nemam ništa sa njima ni protiv ali činjenica je da svi " kao za male pare " fušare...Nisu to male pare...i kupljeno je novo..naručeno sa nadkabinom montiranom naravno....i para kolko je da je ..
Možda je drugačije kad ti na staru barku dodaš spojler...ne znam kako odradiš....ali mislim da nisi zbog para nikom zalijepio pik traku na spojler i posprica...i pustija tako!!!!bar ispoliraš onu crtu šta ostane pa samo nijansa razlike ostaje...
Zadnja izmjena: riberer; 13. 06. 2015. (22:36); ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Uređen citat
kuraja do jaja
bobipu
Senior Member

Tip plovila: Marušić 21

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ZoranB i 9 gostiju.