Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Vito je napisao/la:hm,bio je i on u nekom užem izboru,ali kad sam vidio ovo bio sam oduševljen.Još samo da ga vidim i čujem u plovidbi i koja konstruktivna rasprava i sugestija jer stvarno dugo tražim.Htio bih uzet kvalitetno i korisno za ribolov a mislim da je to to
Vito je napisao/la:ovako:brod osnovna oprema-8500 eura+pdv
onda kao ribolovac nije moglo bez:gavona za ješku sa izmjenom mora,t-topa,nosača za štapove,led svetla u kokpitu,nosač pomočnog motora,radna sjetla na t-topu,stol za rezanje ješke A,kao dobar pregovarač sa ženom:sunčalište sa jastucima i tuš.Ako ga uzmem to bi bilo u paketu sa evinrudeom 75 što sve zajedno iznosi cca 145 000kn sa pdv-om.Još malo cimam dečke za popust jer mi je gusto.
gušt je napisao/la:IMAM NAMJERU PRODATI SVOJ BRODD, DALMATNIKA (5m) S NATKABINOM , HONDOM 10 KS IU ODLIĆNOM STANJU S PRIKOLICOM. HTIO BIH KUPITI BELMARIN QUINTUS KOJI SAM VIDIO U VEČERNJEM , PESCI I BURZI NAUTIKE.
VIDIO SAM GA NA SAJMU I BAŠ ME JE ODUŠEVIO JEDNOSTAVNO NE VJERUJEM DA JE 5m DUG, SVI ONI BOKSOVI ,BAZEN ZA ŽIVU LEŠKU ,DRŽAĆI ŠTAPOVA, BOKSOVI ZA ŠTAPOVE (inače sam bolestan za panulom) , BROD IMA TU NEKU CENTRALNU BRAVU TO MI SE ISTO SVIĐA.GLEDAO SAM IZRADU MENI SE ĆINI SUPER ONO ŠTO SE DVOUMIM JE KOLIKO KONJA STAVITI I DALI ČETVEROTAKNI ILI DVOTAKTNI MOTOR?.NA SAJMU SU MI PROIZVIĐAĆI REKLI DA IDE 36n/m SA 75 KS.
MOLIM VAS ODGOVOR I VAŠE MIŠLJENJE AKO NEKO ZNA
HVALA POZDRAV
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], som i 5 gostiju.