Postao/la gof1 » 15. 02. 2015. (17:14)
Ne znam gdje je bila za vijeme nesreće ali sam je prije nedavno vidio vezanu u vali u Blacama koje su dosta zatvorene i ajmo reć sigurne.Bila je vezana na kolpomortu i za kraj,štete velika i iskreno žao mi vlasnika ali ako je samo ona razbijena ....
Trogiranin da su samo batele,na žalost puno većih plovila ima da ne vodi računa nitko o njima i često tu bude cirkusa i problema.Da ima imalo reda trebalo bi biti neko tjelo koje bi spriječavalo takve stvari , sigurno 80% plovila je bez nadzora i nebrige od strane vlasnika i van upotrebe.Baš za vrijeme ovog juga prijatelj je u noći išao prebacit brod iz malog porta na sigurniji vez i na sred porta popeo se na potopljenu drvenjaču od 6 m na sredini porta,komedija čovjek jedva spasio brod i živu glavu.I šta možeš,kome se obratit da te zaštiti ,kako nadonaditi štetu?Kad kažeš vlasniku dočeka te kao da mu od tjela otkidaš on i njegova prava ,pozivi na aboridžanske deklaracije, krvne osvete,tradicije ,škine,argole....a brod 20 g nije odrišen od kraja sa cimama model konoplja/kukrika hand made 67' ,jedino je šekalica novi model sunce 2015.