Pasara Paško 4.35

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Pasara Paško 4.35

PostPostao/la lupis » 13. 03. 2009. (18:11)

Istina ,bočna klupica je za k....!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Marinac » 13. 03. 2009. (19:10)

He he..Drago mi je šta jedan mali Paško može barem malo zagolicati misli..:) Iskreno nisam očekivao da će se javit više od dvoje troje nas..E sad meni se osobno sviđa. U testu kažu da mu je za tu veličinu stabilnost najveća odlika. Isto tako i vlasnici ga hvale. Za te novce mislim da je super. Zapravo kad malo bolje razmislim šta će mi više za otići ljeti na kupanje, a zimi kad se spustim iz Zg na vikend malo na lignje i parangalić.. Kad je lipo vrime..Kad je loše ne idem ni s očevom Dalmatinkom i Perkinsom s tri cilindra..:)))
Marinac
New Entry

PostPostao/la Lando » 13. 03. 2009. (23:50)

jtrlaja je napisao/la:
LANDO je napisao/la:Na prvu bi primjetio da joj je ta klupica s banda ne uska , nego jako preuska . Mislim da bi brzo nažuljalo guz**u sjedat na njoj :lol: . Drugo , to je mala stara Kvarnerplastika , ništa naročito . Po meni je ona Damorova ili Marušićeva barčica od 4,50 metra puno bolja i stilanija .

Zašto, meštre, pišeš piz...ije, a da nisi sta' nogon na nju !? Koja Kvarnerplastika? Pasara je napravljena u Mornaričko-tehničkom remontnom zavodu JRM "Velimir Škorpik" početkom sedamdesetih godina. Brod je za loviti tunjom i za ostima na sviću odličan, niži bokovi i nije vergulast. Kakva je kvaliteta plastike sada, kada je MTRZ preuzeo NCP, nebi znao reći, ali je prije bila prva liga.

Meštre , za neke stvari vidit , ne treba stati nogom , nego pogledat okom . A to da je klupica s banda jako uska , vidi se na slikama i za to ne treba stati nogom . Znam da je Paško napravljen u Šibeniku , a ti ćeš mi sad meštre reć da je sasvim slučajno tako jako slična kao Kvarnerplastikina barčica ;) . Nije to slučajno isti kalup , pa malo modificiran . Ajde , odgovori , ali nemoj pisat piz***ije , meštre :wtf: . Ako možeš naravno .
Što se tiče udobnosti lovljenja tunjom iz nje , visine bokova i stabiliteta , nianci riječi nisam napisao , pa čak ni o kvaliteti plastike , ali mogu se složit s tobom u tome .
Pozdrav meštre :wave:
Lando
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Arta mala

PostPostao/la Marinac » 14. 03. 2009. (15:18)

I tak je mali Paško napravija pomutnju među velikim morskim lavovima...A baš mi se sviđa ime Paško. Podsjeća me na mog susjeda malog Paška koje je dobio ime po svom didu velikom Paški.. A ne znam ljudi moji meni se jako sviđa. Mada ja još nisam dokučio kakav meni brodić treba ni koliko mislim para izdvojiti za njega, ali ovo mi je jaaaako izgledna opcija kako zbog cijene tako i zbog svega ostaloga...:))))
Marinac
New Entry

Prethodna

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.