lupis je napisao/la:ahaaaaaaaaaaaaaa...........,to je kao full tepison.......
bez ljepila. "Tigar" ljepilo..ima i extra efekte..mmm..uuuu...ooo.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:ahaaaaaaaaaaaaaa...........,to je kao full tepison.......
astromaks je napisao/la:mario je napisao/la:
Budući da je kabina Arvora 230AS postala premala za obiteljske đite popustio sam pred demokratskom većinom i odlučio zamijeniti brod. Kako imam "tri gracije" novi brod mora imati zatvoreni wc i mogućnost pristojnog smještaja za dvoje odraslih + dvoje djece. Naravno, mora biti pogodan i za ribolov, trebao bi imati pouzdan motor, putnu brzinu cca 16 milja i mora imati "ono nešto". Nakon dugog razmišljanja i analiziranja svih potencijalnih opcija trenutni izbor sam suzio na Grašu 23 i Betinu 700. O predmetnim brodovima na našem Forumu napisano je puno, ali molim forumaše da još kojim postom izraze svoje mišljenje.
Hvala na odgovorima!
Mario
tek sad sam vidio temu. ukratko moj prijatelj ga je prije par dana prodao -sretan- za 41t€- a platio ga je oko 60.
od prvog dana samo problemi -necu nabrajat.- dva puta sam ga vozio iz pule za pag zbog kvarova i servisa , ide brod trosi puno sto je neko napiso za te novce se moze naci puno vise.
moj savjet nemoj ga kupovat , ali ako ti se jako svida probaj
-jos nesto - cijelo vrijeme moj amigo je gledao piculjana 720 i uzdisao
odluci sam , a naj vaznije od svega da se koji dan brod isproba i upozna tj. da ne kupuje srce vec glava
sretno![]()
![]()
lupi uvik se slatko nasmijenlupis je napisao/la:naišao sam na jedan nepoznat pojam u ovoj temi pa bi molio objađnjenje....,što je to full tikovina...?Puna tikovina?Kakva još postoji?
josme je napisao/la:SEA je napisao/la:
.......
na kraju zbilja mi nije jasno sta se ti uopce javljas
niti si na ijednom od spomenutih brodova u ovoj temi proveo koji dan da bi pricao o tome
ja nikad se necu javit na temu broda na kojem nisam ucinia barem koji dan i cutia ga
A ti zbilja neznaš s kim debatiraš---čisto tebi za informaciju..ja sam bio jedan od Grašine ekipe koja je proizvela i model i brodicu Grašo 20 i 23....pa prema tome jezik za zube...
A što ti ne kupiš tu brodicu umjesto što je drugima nudiš??
jaxy je napisao/la:izmedju ova 2 broda ja bi izabro ovi
http://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/ ... as-6855143
za istu cijenu neusporedivo bolji brod
el passo je napisao/la:SEA je napisao/la:
na kraju zbilja mi nije jasno sta se ti uopce javljas
niti si na ijednom od spomenutih brodova u ovoj temi proveo koji dan da bi pricao o tome
ja nikad se necu javit na temu broda na kojem nisam ucinia barem koji dan i cutia ga
SEA za takve konstatacije stvarno moraš dobro znati koga citiraš i o kome pišeš takve stvari - što bi značilo dobro poznavati osobu o kojoj tako pišeš, pa čak ni onda sa sigurnošču ne možeš tvrditi da znaš na kojim je plovilima ta osoba provela koliko vremena
astromaks je napisao/la:na srecu nije problem u soldima- ukratko - lombardini 240 ks- stalno pregrijavanje, krivi propeler- kriva osovina--popravljeno u rabu - blokada motora zbog kompjutera i slicno i kad tise to ponovi nekoliko puta na moru dobijes slom zivaca ii ii trazis novu zensku inace brod je bio max. opremljen za ribolov i sl.
koliko god je covjek zaljubljen - poslije nevjere nema oprosta,,,
brod je odlican i ne izgleda lose na oko -- mozda je samo imao peh![]()
![]()
SEA je napisao/la:.
pazi sad s obzirom da si ti jedan od grasine ekipe znaci da si pristran i reklamiras svoj proizvod
SEA je napisao/la:kad vec vuces za jezik dobit ces odgovor bia sam kod vas radi grase23(da ne idem u detalje)
SEA je napisao/la:ocigledno je da ne shvacas da ja kupujem brodove
ucinim s njima koju stotinu sati odem na ribe 40-50nm milja od obale,cilo lito sta sam doma provedem na brodu
ja brod ne gradim ali ga dozivim puno vise nego ti na probnoj voznji i sl
SEA je napisao/la:i sta se ti tu osjecas uvrijeden
SEA je napisao/la:el passo
s obzirom na njegove komentare i kasnije prikazanu pristranost
ja tu osobu dozivljavam kao spam
napada optuzuje etc
a da nezna bas nista o drugoj strani
to nije fer
josme je napisao/la:Hmmmmm...reklama???????
astromaks je napisao/la:na srecu nije problem u soldima- ukratko - lombardini 240 ks- stalno pregrijavanje, krivi propeler- kriva osovina--popravljeno u rabu - blokada motora zbog kompjutera i slicno i kad tise to ponovi nekoliko puta na moru dobijes slom zivaca ii ii trazis novu zensku inace brod je bio max. opremljen za ribolov i sl.
koliko god je covjek zaljubljen - poslije nevjere nema oprosta,,,
brod je odlican i ne izgleda lose na oko -- mozda je samo imao peh![]()
![]()
astromaks je napisao/la:mario je napisao/la:
Budući da je kabina Arvora 230AS postala premala za obiteljske đite popustio sam pred demokratskom većinom i odlučio zamijeniti brod. Kako imam "tri gracije" novi brod mora imati zatvoreni wc i mogućnost pristojnog smještaja za dvoje odraslih + dvoje djece. Naravno, mora biti pogodan i za ribolov, trebao bi imati pouzdan motor, putnu brzinu cca 16 milja i mora imati "ono nešto". Nakon dugog razmišljanja i analiziranja svih potencijalnih opcija trenutni izbor sam suzio na Grašu 23 i Betinu 700. O predmetnim brodovima na našem Forumu napisano je puno, ali molim forumaše da još kojim postom izraze svoje mišljenje.
Hvala na odgovorima!
Mario
tek sad sam vidio temu. ukratko moj prijatelj ga je prije par dana prodao -sretan- za 41t€- a platio ga je oko 60.
od prvog dana samo problemi -necu nabrajat.- dva puta sam ga vozio iz pule za pag zbog kvarova i servisa , ide brod trosi puno sto je neko napiso za te novce se moze naci puno vise.
moj savjet nemoj ga kupovat , ali ako ti se jako svida probaj
-jos nesto - cijelo vrijeme moj amigo je gledao piculjana 720 i uzdisao
odluci sam , a naj vaznije od svega da se koji dan brod isproba i upozna tj. da ne kupuje srce vec glava
sretno![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.