Idioti i kreteni, kako ih drugačije nazvati?

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Idioti i kreteni, kako ih drugačije nazvati?

PostPostao/la komarčeros » 01. 11. 2012. (12:59)

moga ih je i prigazit bez pardona, bija bi u pravu.Nemaju sta oni brodici radit na njegovoj ucrtanoj ruti.Jako mi je zao ali ovaj put je kapetan vecega broda 100% ispravan.
Hrvati iznad drugih Hrvata i time veci Hrvati od onih "drugih" po raznoraznim zaslugama, sve profesori prava, predstavnici ugnjetavanih, strucnjacu u brodogradnji, cuvaoci ribolovnih tajni, umjetnici u ocitavanju propulzije...
komarčeros
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: drvena pasara 6,5m DMB

PostPostao/la Denis » 01. 11. 2012. (13:51)

Nema tu pravo niko nikoga prigaziti, nego se pravila moraju postovati i sve 5. Tu su svi u pravu 100% dok se ne dogodi sr@**e a onda su svi krivi. Pravila vride za sve (motorne brodove) jednako, svak svakog mora izbjegavat ako postoji rizik od sudara, bili oni veliki ili mali..
Denis
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Primorka 630

PostPostao/la Pape » 01. 11. 2012. (14:41)

komarčeros je napisao/la:moga ih je i prigazit bez pardona, bija bi u pravu.Nemaju sta oni brodici radit na njegovoj ucrtanoj ruti.Jako mi je zao ali ovaj put je kapetan vecega broda 100% ispravan.

...oprostit ćeš, ali uzmi kartu i nađi zelenu bovu na vrij instituta...i onda mi reci di mora pasat...i da je nekoga slučajno skupija...prav je ko čokot.... :eh:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la porer » 07. 11. 2012. (07:09)

Ovo nama treba:

http://www.index.hr/black/clanak/neobic ... 45383.aspx

A imamo ovo:

http://www.zadarskilist.hr/clanci/05112 ... na-slobodu

Moš si mislit, zaštitari?!?!?!? Dva bildera dilbera opljačkali staricu, gušili je kabelom za struju, ma gadi mi se!!! I na kraju dobili par godina, olakšavajuće im je to da su uzorni sportaši?!?!?!?! Ma kakvi uzorni, pa zar to mom sinu treba biti uzor?!?!?

Onda se čudimo ovima što glisiraju između kupača? Ma može ovdje radit ko šta želi, nema problema. Što si gori to si više prihvatljiv!!!
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la josme » 21. 11. 2012. (10:40)

A ima i drugih gliseraša "pametnih" kao ovi iz Mlaka-šport...

članak sa Ipress.hr:

PULA - Djelatnici pulske pomorske policije su prekršajno prijavili 44-godišnjaka iz Velike Mlake zbog uznemiravanja dobrih dupina, strogo zaštićenih divljih svojti.

Provedenim izvidima utvrđeno je kako muškarac 14. lipnja oko 20.30 sati, upravljajući gliserom M-Sport Parasail u akvatoriju grada Pule, nije prilagodio plovidbu prilikom dolaska do jata od 20-ak dobrih dupina, nego je nastavio glisirati unutar samog jata.

Inače se u tom dijelu akvatorija, prilikom svakodnevnih migracija, dupini zadržavaju poradi hranjenja i podizanja mladih dupina.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti prirode, protiv njega je podnijeta Obavijest o prekršaju nadležnoj inspekciji zaštite prirode pri Ministarstvu zaštite okoliša i prirode
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la porer » 04. 05. 2013. (21:20)

Crko akumulator, ima baja kablove...

slika
porer
Old Senior Member

PostPostao/la porer » 04. 05. 2013. (21:20)

...
porer
Old Senior Member

PostPostao/la josme » 05. 05. 2013. (18:14)

A mogao si im malo dodati struje u kantici....ili barem kurblom... :roll:
josme
Old Senior Member

PostPostao/la Robi-ST » 15. 08. 2013. (18:26)

sometimes you win, sometimes you learn
Robi-ST
Old Senior Member

Tip plovila: Leisure 17, Bura 2.5R

PostPostao/la broono » 15. 08. 2013. (22:53)

broono
New Entry

PostPostao/la peškafondo » 20. 08. 2013. (14:26)

slika
slika
Puležani će ovo prepoznati,prolaz između Fratarskog i Pješčane širok 130m,a prometan ljeti više nego neke cesti u Puli i to sad kad je zatvorena riva.
Ovo zaokruženo crvenom je ronioc,pravilno obilježen bovom i sudeći po kadici koju vuče vjerovatno lovi crve.Sve 5.Ronjenje i ribolov nisu zabranjeni u ovom kanalu,ali MALO ZDRAVE PAMETI nebi škodilo. Ne znam kako bi ga nazvao,da je smo preplivao sa jedne strane na drugu još bi zažmurio,ali majstor je još i ronio nasred kanala i zadržao se neko vrijeme pa mi je bilo previše ovo gledati.
I sam sam ronioc 20 god, ove godine mi je prijatelja ronioca pokupio jet-ski,znam kako se osjećaš u moru kad oko tebe zuje propele ali ovo mi se čini krajnje nesmotreno i neodgovorno.
Najgore od svega je šta je prije ovog koji je barem obilježen na istoj poziciji otprilike bio jedan samo sa maskom,disalicom i perajama i isto se brčkao,ronjakao a oko njega brodovi i jedrilice.
Nesreće se dešavaju, a ponekad je i sami zovemo .
Na more idem sam. Tako imam više prijatelja.
by ab ovo
peškafondo
Member

Tip plovila: drvena pasara bez kabine 4.8m

PostPostao/la josme » 21. 08. 2013. (07:40)

Ma ova budala ti roni od Fraškera pa kroz Vinkuransku valu i do Pješčane uvale i to sve između brodica ,jahti i ostalog...dok ga netko ne zgazi,ja ga često vidim tamo ,sva sreća da se ne plovi brzo jer bi ga netko i zgazio...ta budala uopće ne gleda di je nego samo ronja...
josme
Old Senior Member

PostPostao/la Mladjen » 21. 08. 2013. (08:30)

Bilo je jos budala sto su tako ronili pa stradali,samo je pitanje vremena,dobro mu je dok paze da ga ne pokupe,sve do jednom dok jedan ne bude pazio.
Mladjen
Member

PostPostao/la cady » 21. 08. 2013. (10:37)

Mladjen je napisao/la:Bilo je jos budala sto su tako ronili pa stradali,samo je pitanje vremena,dobro mu je dok paze da ga ne pokupe,sve do jednom dok jedan ne bude pazio.

Meni se skoro desilo da pokupim jednog takvog pametnjakoviča. Bez oznaka,bez usidrenog brodiča,nigdje nikog,več se počelo mračiti,na ca pedeset-šezdeset
metri od obale on izranjava,na desetak metara ispred mene.Uspio sam ga izbječ i stat.
Dobio je šaržer, svih psovki koje sam znao. :Angry36: A on.... Izvinite.
cady
Senior Member

Tip plovila: Zora 590 ven - Yamaha 25ks 4t

PostPostao/la Mladjen » 21. 08. 2013. (11:55)

Ha,ha,treba posebno paziti kada je sezona,onda su najcesce neprilike.Neznam kako ljudi mogu ne misliti na opasnosti koje vrebaju.Svega bude na moru,ali i zalosnih situacija.Prosle godine ja isao malo panulati,ljeto je bilo,racunam odo u divljinu,gdje nema prometa kada zateknem gumenjak,cetvoro djece u njemu,od nekih 8-12 godina,veslaju.Upeklo sunce nemilice,oni bez vode,ja im prisao i pitam ih sta rade tu,znajuci da je divljina bez prometa gdje su,oni kazu isli malo veslat pa ih odnijelo.Pitam se kako ih roditelji nisu trazili jer sigurno par sati su bili u tom gumenjaku.Odmah sam im dao vode,smjestio ih u hlad na svoj brod i vratio kuci.Nije puno proslo dana sretnem skuter pluta,stariji covjek i curica na njemu,ona place kao vodenik,pocrvenila i izgorila od sunca,naravno zedna i place.Ja pitam sta je bilo,on kaze malo se vozili i ostali bez goriva ???Opet ukrcaj i vracaj nazad.Ovo su tuznije situacije,draze mi je ponekad sresti idiota,ponekad i izvuce deblji kraj :x ,ako me izbaci iz takta dobro i opet se sretnemo 8-)
Mladjen
Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.