josme je napisao/la:Ja ću ti odgovoriti na sve napisano sa dvije rečenice:
Koliko para ..toliko muzike...
Ako imaš love kupi Menorquin,ako nemaš love biti će ti i stara Istranka na mjeru...
Ma lupis mu je več odgovorio sa koliko para toliko muzike

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
josme je napisao/la:Ja ću ti odgovoriti na sve napisano sa dvije rečenice:
Koliko para ..toliko muzike...
Ako imaš love kupi Menorquin,ako nemaš love biti će ti i stara Istranka na mjeru...
lvky je napisao/la:brontulo, mislim da ti je najbolji savjet dao ceko.
poslušajrazmisli
brontulo je napisao/la:slažem se s weissom, a i ranije sam napisao zašto mislim da čarter ne bi funkcionirao. Da ponovim, nekoliko puta sam planirao ljetovanje na barci, uglavnom sam potrefio od 7 planiranih dana barem pola da su nizašto, tako da mjesecima unaprijed planiranje boravka na barci više nije opcija. A kako je i weiss primjetio barku bi koristila šira familija tako da bi se teoretski tih dana nakupilo pa je isplativost upitna... Naravno, ostaje i činjenica da ako imaš barku, onda se i potrudiš iskoristiti ju, a planiranje čartera, kombinacije s prijateljima, pa dok se pogode godišnji, pa otkazivanje u zadnji čas, pa je netko prvi put na brodu pa ne znaš šta možeš očekivat itd itd... Na kraju nikad ne bi otišli...
Čarter 0 bodova
lupis je napisao/la:Grašo 20 je,ali za dvi i pol osobe..,a njih ima 4..,ruku na srce...,za 30 ima na nekim drugim plovilima puno više komoda...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.