Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lvky je napisao/la:a moram šta ću![]()
zore aj više ne piši u ovoj temi majke ti, neš ti tebe.
amiklic1 je napisao/la:Evo, otprilike ovako:
Engines with indirect cooling require more flow: about 65-70 litres (14.5 - 15.5 gallons) per minute for each 75kW (100bhp) of engine power.
Znači, Papin motor (otprilike te snage) traži 70 (uzeli smo manju snagu motora, pa ćemo i jači protok) litara u minuti, ili 4200 litara na uru.
Iz cijeva 1/2" (pola cola) na uru pod "radnim tlakom" (varira tlak, pa varira i ovo, al' ajmo reć) isteče do 3200 litara vode.
Ko ne viruje, neka miri
kazo je napisao/la:Mogu samo reć da sam više puta palio moj motor,jednom je radio skoro sat vremena.Jedva da je svoj krug vode (antifriz) zagrijao.Da nije zbog mokrog sustava auspuha i pumpe mora,nebi ni trebao crijevo.
val1 je napisao/la:Zore
nema tog mortora kojem će vrtni šlauf spojen na vodovod s jedne strane i na pumpu s druge strane dat dovoljno vode za rashlađivanje
Zašto je ispred svakog servisa brodskih motora bačva od 200 litara ili neka druga posuda veče zapremine,,zgog testiranja vanbrodskih,ali i zato je se napune vodom i pumpa vuče vodu koliko joj treba iz bačve,a u isto vreme se bačva nadopunjava putem šlaufa koji je spojen na vodovod.Znam to dobro,jer motor kojeg sam imao imao je problema upravo takvih,pregrijavanje,a jedan od simptoma je bi što je bacao isto tako malo vode na auspuh kao i vaš,zato sam i dao primjedbu u početku.
Još da kažem da se radilo o manjem motoru s 3 cilindra ,koji je vukao toliko vode da je razina u bačvi opadala iako se istovremeno bačva punila iz vodovoda .
Ovaj vaš motor je veći,i nema šanse da mu je dovoljan vodovod,treba najprije stvorit dovoljnu rezervu vode ako se želi duži rad motora od minutu-dvije.
Vama sigurno nešto nijeu redu s pumpom.
Trebali bi ste ju još jednom pregledat jer šteta da motor zariba nakon što ste si dali toliko truda.
Trenutno korisnika/ca: riberer i 9 gostiju.