pa sam mislio onako od oka. posto je to sve vise manje univerzalna oprema (pumpa, navigacija, upaljaci, radio)
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Rexi je napisao/la:Molim da mi neki znalac prekontrolira dali sam napravio dobro laicku shemu spajanja
Shema:
Malo objasnjenja:
- Pumpa manualno palim/gasim
- Dva punjaca na upaljac prikljucak (dva tipa ali ista funkcija)
- Navigacijaska svijetla + kompas koji ima svijetlo na sebi, tako da kad navigacijska svijetla upalim da automatski se pali i svijetlo kompasa. (kompas nije nacrtan jer je on mali potrosac)
- Pod male potrosace mislim povremene potrosace tipa pumpica za pumpanje zraka i sl.
Ono sto neznam i molim pomoc je sljedece:
- nemam pojma koliko sta tu trosi, radio, nav. svjetla, pumpa, upaljaci? Koje da osigurace stavim od koliko ampera?
- kako spojiti tacho, voltmetar, speedmetar, onaj mali vrag za razinu goriva i temp za motor (ulje valjda)
Hvala!
ceko je napisao/la: Nisi pitao, ali za odlučiti da li ćeš žice lemiti ili krimpati imaš posebnu temu "Pokositreni kablovi"(moj zaključak je ako ćeš stavljati-krimpati stopice isto nije loše vrh kasnije zalemiti
..)..
Pape je napisao/la:p.s. Ceko za info 8 kvadrata ne postoji...ide 4,6,10,16,25.....mm2... čisto da neko ne bi iša tražit baš tih osam...
Thomy je napisao/la:Pape je napisao/la:p.s. Ceko za info 8 kvadrata ne postoji...ide 4,6,10,16,25.....mm2... čisto da neko ne bi iša tražit baš tih osam...
E moj Pape danas se pod 10 kvadrata prodaje 8mm2 itd....![]()
ceko je napisao/la:Ja, bez zajebancije, nikad nisam iša za tim da nema od 8.. Evo, i to triba znat..
( p.s. @pape: ono sa "topljenjem" nisam baš skužio - lemiti ili ne?)
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.