Ja se isto nadam da nije nevolja razlog prodaje. Po Primorcevim postovima se da zaključiti da su brod i makina dobro i pedantno održavani, tako da virujen da si dobro prosa
Je moj je bija brod, proda sam ga u dobre ruke, bez oglasa. Nije bolest razlog, ni veći brod (ajmo reć zatvaranje financijske konstrukcije za drugu investiciju). Otiša je na Krk....
Pozdrav svima (ovo se javljan s autoputa A1).
Novom vlasniku puno zadovoljstva i mirno more!
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Ima u Pločama još3 takva broda.Primorac nije mjerilo prakse samo teorije koju kopira sa interneta.Ovo mu je do sada druga brodica koju je imao,sa oba dva broda računajući rad motora u vezu nije napravio 20 sati rada.Pustite teoriju a brod Marušić 21 je dobra brodica,stabilna za svoju duljinu,jedino mi se ne sviđa veliki skalin kod ulaza u kabinu.
Ovo primorcu nije druga brodica. Tvrdnja je neistinita. Broj radnih sati - također tvrdnja nije istinita. Nonić pokojni je bio kalafat, nešto sam naučio od njega, a neke stvari u plastici sam napravio sam(bez teorije sa interneta). Ovo je forum, ne ispovjedaonica, različita mišljenja su opravdana ali iznošenje tvrdnji koje ne odgovaraju istini nema opravdanja.
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Evo da probudimo i ovu temu nakon predugog mirovanja, još nije gotovo baš sve ali brzo ide u more na probnu vožnju pozdrav... ovako je izgledalo nakon prvih montaža...