TUNAMIX je napisao/la:21000 eu
Što se dobije za te novce ?
Još fali motor ili ?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
barba2 je napisao/la:Imam par pitanja za Bakana 630,
u nekoliko tema ste spomenuli da je Matošić napravio ili će napravit dublji V na dnu, da li zna netko ima li kakvih izmjena na Bakanovom dnu,
barba2 je napisao/la:u temi REFUL 490 - BAKAN 500 str 18. je slika velikog Bakana bez otvora za sidro u provi,
barba2 je napisao/la:da li se netko interesirao na jesenskim sajmovima u Rijeci i Biogradu koliko je sad cijena 630-etice.
baraba je napisao/la:inače debljina plastike na spoju gornjeg i donjeg dijela odljeva (dio ispod bokoštitnice) nigdje na barci nije manja od 15-16 mm, na provi i krmi ide i preko 20 mm. po meni to je malo pretjerano, tu bi trebao matošić malo smanjiti količinu materijala i samim time težinu 630-tke...
baraba je napisao/la:barba2 je napisao/la:,
navodno se par vlasnika žalilo na nizak rub krova. ja imam metar 88 i niti jednom nisam imao problema sa tim.
barba2 je napisao/la:i,barba2 je napisao/la:.
...
karamba je napisao/la:dali si ti vlasnik 630-etice ili sam krivo shvatio ?
karamba je napisao/la:dali si ti vlasnik 630-etice ili sam krivo shvatio ?
baraba je napisao/la:karamba je napisao/la:dali si ti vlasnik 630-etice ili sam krivo shvatio ?
nisam, ali sam zbog prirode posla bio na nekoliko njih, sa različitim motorima i opremom.
tudum je napisao/la:Kakva je barka?
Opširno, molim te. Mislim, ono... tri kartice teksta.
Molim.
Hvala.
josme je napisao/la:tudum je napisao/la:Kakva je barka?
Opširno, molim te. Mislim, ono... tri kartice teksta.
Molim.
Hvala.
Nakon devet stranica slika i opisivanja,postaviti takvo pitanje.....................![]()
tudum je napisao/la:U devet stranica opisivanja su tri (3) posta, u kojima piše iskustvo s vožnje, i to probne. Sva tri puta je bila bonaca i pogrešno postavljen motor. Spominje se i neka preinaka na trupu, nakon koje ga više nitko nije probao (a da je o tome nešto napisao).
Stvarno si pametan, kad ti je to dovoljno da znaš kakva je barka.(tu se stavi smajlić ako ne želiš vrijeđati)
josme je napisao/la:tudum je napisao/la:U devet stranica opisivanja su tri (3) posta, u kojima piše iskustvo s vožnje, i to probne. Sva tri puta je bila bonaca i pogrešno postavljen motor. Spominje se i neka preinaka na trupu, nakon koje ga više nitko nije probao (a da je o tome nešto napisao).
Stvarno si pametan, kad ti je to dovoljno da znaš kakva je barka.(tu se stavi smajlić ako ne želiš vrijeđati)
Kad me već vučeš za jezik,"pametnom i tri posta dosta"![]()
Ako si primjetio u prethodnom svom postu sam postavio smajliće.Dali ti to nešto znači?
To ti je malo ironije jer nakon devet stranica nitko još nije dovoljno opisao konkretnu brodicu,samo neke šture informacije.Meni osobno je to dovoljno,jer ionako bez ulaska u brodicu i probne vožnje nemogu steći pravi dojam o brodici.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.