Calafuria 7m u kitu

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Calafuria 7m u kitu

PostPostao/la mikula moli » 28. 11. 2010. (16:08)

som je napisao/la:Ovo se polako pretvorilo u mali oglasnik.Ima li ko dobra maslinova ulja?

Some slabo pratis forum, evo bracanin sa foruma proadje uje...... :lol: :lol: :lol:
viewtopic.php?f=54&t=5220
mikula moli
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Leidi 600 + Suzuki 140

PostPostao/la som » 28. 11. 2010. (16:18)

Ma netriba meni ulja.
som
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la dioklecian » 28. 11. 2010. (21:10)

pa sta fali tome da se ljudi informiraju o onome sta im mozda moze tribat ili im triba a ne mogu naci vec je lakse ovako na provjerenoj i preporucenom nacinu informiranja po cak i da se radi o maslinovon ulju
dioklecian
Member

PostPostao/la som » 28. 11. 2010. (21:36)

dioklecian je napisao/la:pa sta fali tome da se ljudi informiraju o onome sta im mozda moze tribat ili im triba a ne mogu naci vec je lakse ovako na provjerenoj i preporucenom nacinu informiranja po cak i da se radi o maslinovon ulju

Jebate svi ste postali osjetljivi ko francuske sobarice. Nisan ja kriv šta netrebam ulje a ni suhi vez. Zajebancija, zajebancija, zajebancija,zajebancija i samo zajebancija. Život je dosta ozbiljan da se nebi malo zajebavali.
som
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la zore70 » 28. 11. 2010. (22:07)

som je napisao/la:
dioklecian je napisao/la:pa sta fali tome da se ljudi informiraju o onome sta im mozda moze tribat ili im triba a ne mogu naci vec je lakse ovako na provjerenoj i preporucenom nacinu informiranja po cak i da se radi o maslinovon ulju

Jebate svi ste postali osjetljivi ko francuske sobarice. Nisan ja kriv šta netrebam ulje a ni suhi vez. Zajebancija, zajebancija, zajebancija,zajebancija i samo zajebancija. Život je dosta ozbiljan da se nebi malo zajebavali.

jeli ti triba salate...već su neki spomnjali moju salatu pa se nadan dobroj prodaji : Laughing3:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Pape » 28. 11. 2010. (23:16)

zore70 je napisao/la:
som je napisao/la:

jeli ti triba salate...već su neki spomnjali moju salatu pa se nadan dobroj prodaji : Laughing3:

: Laughing3: : Laughing4: : Laughing4:

...a ako kome triba mandarina, kumpira, oleandara za u vrt....ili samo mu udjelit blagosov....znate di će te se javit.... : Laughing4:
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la dioklecian » 29. 11. 2010. (11:30)

ala ova kisa je dosadila , ne mos radit nista na brodu evo vec skoro 10 dana , danas ujutro malo razvedrilo i ja vec mislija bit ce lip dan a ono ponovo kisa
a bar je dobra mozda za kumpire ili za druge poljuprivredne kulture
dioklecian
Member

PostPostao/la Mali Dabar » 29. 11. 2010. (11:48)

dioklecian je napisao/la:ala ova kisa je dosadila , ne mos radit nista na brodu evo vec skoro 10 dana , danas ujutro malo razvedrilo i ja vec mislija bit ce lip dan a ono ponovo kisa
a bar je dobra mozda za kumpire ili za druge poljuprivredne kulture

Ma jok dobro za kumpire,eno pozni ka postole veliki,a nemožeš ih vadit,pod vodom ka riža...... :lol:
Eto vidiš da je kamion - kran riješen,kako je svit mali :D
To je uvik najmanji problem triba sve drugo rješit.
Samo je sada zahebano vrime,triba malo počinit do nove godine,sada nema smisla ništa radit,nemožeš ni poceti ni završiti ako nije u garaži,a i dan je prekratak.
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la dioklecian » 29. 11. 2010. (11:59)

stvarno je kratak dan , ono taman pocemes nesto radit a vec 4 ure i mrak a po noci mi se neda nista radit
krmu iznutra sam napravija , poravna san livu i desnu stranu , malo pojaca rebrima i pokrija plocom livu i desnu stranu a u sredinu ostavoja podnice di ce ic osovina , kao je tu ostalo dosta mista uz osovinu taman mislin sta bi sve tu mnoga stavit , mozda provest auspuh kroz kolombu nebi bilo lose i onda dignit kraj kormila ili je to mozda prenisko za auspuh ako ide ispod vodene linije da se nebi mozda more vracalo nezna ni sam
sad cekad da mi se naprave rezervari pa da ih mogu ubacit u krmu tako da to mogu zatvorit prema salonu dio ispod krme prema motoru
dioklecian
Member

PostPostao/la lembo » 09. 12. 2010. (08:38)

ubija kisa i nas koji nemamo obavezu sredivanja trenutno a isaplio bih da sam na tvom mjestu
lembo
New Entry

PostPostao/la dioklecian » 09. 12. 2010. (16:26)

evo jos nista ne radin , nemos nista s plastikom radit kad je vlaga u zraku a jos i kisa padne svako uru vrimena a sad kad okrene bura onda ce bit ladno pa opet nista , na kraju ce izgleda bit da cu morat cekat da prezimi pa onda tamo pocet krajem 3 miseca sa radovima
dioklecian
Member

PostPostao/la žbirac » 09. 12. 2010. (20:33)

dioklecian je napisao/la:usput ako kome triuba suhi vez ali u zatvorenome do moze mi se javit , duzine do 7 metara a visina je oko 2,6 sa trajlerom max, cijena dobra

ako ti je brod visok manje od 2,6m šta mislin da je, bilo bi ti najbolje brod odnit u hangar pa ga lipo tamo radit zaštićen od svih vremenskih neprilika.
Naravno ovo vridi tek kad ubaciš motor u brod! :wave:
Jedini način da se izbjegnu greške je steći iskustvo. Jedini način da se stekne iskusvo
je praviti greške.
žbirac
Senior Member

Tip plovila: plasticna pasara

PostPostao/la zore70 » 09. 12. 2010. (20:49)

dioklecian je napisao/la:evo jos nista ne radin , nemos nista s plastikom radit kad je vlaga u zraku a jos i kisa padne svako uru vrimena a sad kad okrene bura onda ce bit ladno pa opet nista , na kraju ce izgleda bit da cu morat cekat da prezimi pa onda tamo pocet krajem 3 miseca sa radovima

Kad bi svi mi čekali proliće za radit,umrli bi od gladi :lol:
Lipo priko krme baci jednu staru ceradu na dva tri špaga,letve i sl..povataj onom srebrenom Power Tape,u brod raspališ jedan
najobičniji kalorifer od 100kn i za 20 minuti sljedi skidanje u kratke rukave,provjereno :thumbup:
I siguran si da te niko neće doć gnjavit dok radiš,a u proliće kad je lipo onda svi šetaju,traže di bi smetali ;)
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Pape » 09. 12. 2010. (21:01)

zore70 je napisao/la:
dioklecian je napisao/la:evo jos nista ne radin , nemos nista s plastikom radit kad je vlaga u zraku a jos i kisa padne svako uru vrimena a sad kad okrene bura onda ce bit ladno pa opet nista , na kraju ce izgleda bit da cu morat cekat da prezimi pa onda tamo pocet krajem 3 miseca sa radovima

Kad bi svi mi čekali proliće za radit,umrli bi od gladi :lol:
Lipo priko krme baci jednu staru ceradu na dva tri špaga,letve i sl..povataj onom srebrenom Power Tape,u brod raspališ jedan
najobičniji kalorifer od 100kn i za 20 minuti sljedi skidanje u kratke rukave,provjereno :thumbup:
I siguran si da te niko neće doć gnjavit dok radiš,a u proliće kad je lipo onda svi šetaju,traže di bi smetali ;)

...potpisujen, inače bi ona moja tema fatala paučinu do 3 miseca...a i brod. Imaš u baumaxa kaloriferič za niti 100kn, ja jednoga isto tamo uzeja, i grije ka blesav...nakon po ure šugaman moran uzest koliko kapa sa mene... radiš i imaš finsku sunu...topiš kile... di'š bolje... :lol:
samo jedna stvar kod tih jeftinih kalorifera Made in China...nikad, ali nikad ga ne ostavljat samog, a upaljenog...
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la žbirac » 09. 12. 2010. (21:27)

Pape je napisao/la: samo jedna stvar kod tih jeftinih kalorifera Made in China...nikad, ali nikad ga ne ostavljat samog, a upaljenog...

s ovin se slažen 1000% :thumbup:
Jedini način da se izbjegnu greške je steći iskustvo. Jedini način da se stekne iskusvo
je praviti greške.
žbirac
Senior Member

Tip plovila: plasticna pasara

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.