Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
mala od kužine je napisao/la:Lipi brodić,samo ovisi za što ga se uređuje.Meni je ovo neka turistička varijanta.
Rafter je napisao/la:evo zanimljivih riješenja uređenja adrie![]()
malibrod je napisao/la:Rafter je napisao/la:evo zanimljivih riješenja uređenja adrie![]()
Da li je ovo u Nizozemskoj?Navodno je i tamo maznut kalup sa Adrije....
SV.NIKOLA je napisao/la:Malo se kasno javljam , ja imam adriu 500 i yamahu 6ks 4t. Brzina oko 6 milja.
Mogu ti reći da sam zadovoljan sa barkom i motorom, jer sa jačim motorom dobivaš samo veču potrošnju , a neznam ako češ dobiti 1 milju. Ako dosta panulavaš onda uzmi 4 taktni motor dva cilindra(obavezno) tiši je i mirnije radi! Nadam se da sam ti nešto pomogao.
Pozdrav![]()
!
sika je napisao/la:zasto uopce rade kaice od 5 metara sa kabinom i natkabinom, mislim opcenito? kakva korist od takve barke? 3-4 covika i nemas se di pomaknit. ma sto 3-4, ma sam se nemas di okrenit, pogotovo ako je u njoj jos brodski motor. takve su barke po meni glupost. Rađe bi uzeja elanovu pasaru 4,99 nego ovo cudo.
sika je napisao/la:ko im je kriv da puše. Neka žvaču nikorete i ne treba im kabina ni natkabina.
slot je napisao/la:sika je napisao/la:ko im je kriv da puše. Neka žvaču nikorete i ne treba im kabina ni natkabina.
![]()
![]()
ti si baš nabrušen na kabinu.Jesi ikad povalio žensku u kabini
kabina adrije je stvorena za to...
provjeri
Mali Dabar je napisao/la:slot je napisao/la:sika je napisao/la:ko im je kriv da puše. Neka žvaču nikorete i ne treba im kabina ni natkabina.
![]()
![]()
ti si baš nabrušen na kabinu.Jesi ikad povalio žensku u kabini
kabina adrije je stvorena za to...
provjeri
A zato triba biti basa kabina sa što manjim vratima da ne utekne............![]()
Trenutno korisnika/ca: aistran i 9 gostiju.