Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ivica1611 je napisao/la:Da se nadovežem na priču o odvlaživanju. Ja za kuću kod Baške kupujem kalcijev klorid (koji je glavni sastojak mnogih odvlaživača) u firmi Probiotik u Zagrebu. !0 kg košta oko 120-130 kn. Ove godine sam i u Primorku na suhom stavio cca 2 kg pa me zanima kako će djelovati. U kući sa zatvorenim prozorima od 9. do 5. mj. nema vlage.
ivica1611 je napisao/la:Da se nadovežem na priču o odvlaživanju. Ja za kuću kod Baške kupujem kalcijev klorid (koji je glavni sastojak mnogih odvlaživača) u firmi Probiotik u Zagrebu. !0 kg košta oko 120-130 kn. Ove godine sam i u Primorku na suhom stavio cca 2 kg pa me zanima kako će djelovati. U kući sa zatvorenim prozorima od 9. do 5. mj. nema vlage.
peroLA je napisao/la:el passo je napisao/la:josey je napisao/la:super brojke,
bravo
vozis na 6.5kn i trosis jos 1 litru manje
a motor ce te nadzivit
a za kvalitetu boravka na brodu ti vjerujem, em nema buke, em nema one kašete u koju tija netija svako malo opališ sa noznim prstom
imas super brodic a i vidin da je ispunija tvoja ocekivanja, sad je ostalo samo gustat
Uf, spasio si se. Samo sam čekao kada ćeš navesti miomirise u kabini...ali dobro po tebe da nisi...![]()
Sory Pero, morao sam![]()
Necu nepogotovo u situaciji u kojoj si
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.