Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
karamba je napisao/la:
ljepa snimka , ali honda se vozi non stop na ful gas , 5200 okretaja ??? to mi baš ni jasno .
Pape je napisao/la:da mi ne tribaju ti nojci...najradije bi ga poklonija za par pataka nekome za koga znam da bi gušta sa njim i održava ga tip-top...
porer je napisao/la:Pape je napisao/la:da mi ne tribaju ti nojci...najradije bi ga poklonija za par pataka nekome za koga znam da bi gušta sa njim i održava ga tip-top...
Ako ti ova opcijaipak bude radila imaj me u vidu
Velli je napisao/la:Primorac moram ti reći da upravo i radim ovaj spojler kako bi slićio ovome što ga je napravio Pape,jer stari na koji se lovim sa nadogradnjom bivši vlasnik nije izveo ovako već je sljedio linije brtoda koje je samo produžio i na krajnjem djelu spojlera isti sa svake strane suzio za 15 cm u odnosu na širinu krme.Pokušavam sa ovim što radim raširiti spojler na širinu krme,te izravnati dno barke više prema provi kako bih dobio što veću ravnu površinu ,nije mi pretjerano stalo do brzine jer na more idem uživati (imao gliser 4,80 cm 50 Ks plastika open i prodao)od vale do vale,često prespavati na barci i po 10 dana ,panulati ,pa mi je veći interes dobiti stabilnost.Zahvaljujem Ami i Zero70 ,kao i tebi na savjetima.Uvijek više ljudi ima više znanja , a svaki dobronamjerni savjet dobro je došao. Surfajući inernetom pročitao sam da modelari modeliraju od stirodura umjetne stjene za akvarij ,premažu ga fugir masom (za pločice)i kad se osuši plastificiraju.Dobra ideja treba sve isprobati.Hvala
Mali Dabar je napisao/la:Spojler na gradacu
Pape je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:Spojler na gradacu
...s ovom izvedbom se dobilo samo na stabilnosti i nešto duži brod i funkciju koju je zamislija za krmu...da je dobija išta na brzini (sa istim motorom), ne virujen...
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.