Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
teranavis je napisao/la:evo urednoi legalno registrirana adria ...nevidim problem
peroLA je napisao/la:Metalplast proizvodi barke odlične kvalitete, pd varijantu nisam vidio... u početku su bili protiv mijenjanja trupa...
bobipu je napisao/la:peroLA je napisao/la:Metalplast proizvodi barke odlične kvalitete, pd varijantu nisam vidio... u početku su bili protiv mijenjanja trupa...
Hmmmmovo oko kvalitete bi se dalo prodiskutirat.... završna obrada![]()
uglavnom vidija i proba vozit adriu 590 sa tim dodatkom ili kako ga več zovu..hm..hm..hm..yamaha 50 4t na krmi...hm..hm...12kn...ore more...ne znam....meni se ne sviđa nikako...forši je pre težak motor.. ali majstor se složija da se stavi taj motor,pojača krmu,i izda potrebnu dokumentaciju za registrirat sa tim motorom....spoj kabine i nadkabine....katastrofa.. iznutra plastificirano,izvana štukano i pošpricano bijelom bojom koja nije ista kao gelcoat i to tako da su zaljepili pik traku i špric špric....vidi se crtaaaa od trake....da su bar na prelaz pa malo ispolirali....da ne govorimo o spoju " spojlera " i dna....jaooooo...da nisan vidija svojin očin nebi virova...iman slike tega spojlera pa ču stavit kad ih najden....
![]()
za ovaj uradak...
Baško junior je napisao/la:Jel zna ko još malo više o metaplastu da napiše?Bobipu,ako si nasa slike,pls stavi ih
el passo je napisao/la:Mislim da sam i ja vidio isti uradak prošlu sezonu. Nisam vidio kako ide niti pretjerano obračao pažnju na završnu obradu. Nego, možda je završna obrada takva jer se kod ugradnje sve vrti oko para i muzike. Nekom je bitnije nešto više kuna u đepu od završne finese i obratno. Ne kažem da je slučaj ali je jedna od mogućnosti
I ja imam mišljenje da je metalplast kvalitetniji od vena i mlake. Sad pričati o nekoj extra završnoj obradi kod plovila dužine 5.80 za 45 soma kuna je suvišno. Onaj ko oče završnu obradu neka kupi leidi ili grašu. Platiš pa imaš
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.