Zar baš ništa!?

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Zar baš ništa!?

PostPostao/la ginekol7 » 08. 12. 2025. (09:46)

Helouuu, enibadi houm?
A šta je ekipa!? Lito već i zaboravljeno, jesen pri kraju... Je li itko igdi bio brodom ovoga lita?!
Đita, vikend, išta?! Itko bio na panulu, đig, kančenicu, lignje?! Biće da ste lini za pisat. :thumbdown:
ginekol7
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Primorka, Yamaha 25 high trust

Re: Zar baš ništa!?

PostPostao/la peroLA » 08. 12. 2025. (10:56)

hehe upravo kupujem putno ski osiguranje i pravac planine ;)

lignje mi je donio frend tako da smo se zguštirali, kod nas se love i sada jučer je bilo puno njih vani..
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

PostPostao/la josey » 08. 12. 2025. (11:27)

sta nema ta tema ode?
viewtopic.php?f=128&t=1945&start=2970

samo valjda triba nesto rec naglas (napisat),
- ja na more iden radi sebe ili radi posla, a ne radi foruma, pa mi postanje po forumu di san bija (da ne napisen nesto pogrdnije) nije prioritet
- a i kad san napravija par postova u gore navedenoj temi, dobija san komentare da se kurčin, i da to di ja iden i sta ja radin da to nikog ne zanima, pa se vrlo jasno da iscitat da san nepoželjan na forumu sa svojim postovima, pa ono, ne zelim se nametat ni dizat tenzije niti se sa ikim svadat jxbxmese
- slozicemo se da se ne slazemo, oko 1001 stvari, pa mi se (ponovo) ne dize tenzije na forumu jer sve sta moze od toga proizic je da se pokoljemo. Primjera radi, di si ti isa ovo lito (italija) ja in nebi ostavija svoj 1 euro, a tebi je to top, top, top, top...... nema dalje nema bolje, a tamo di san ja isa ti nebi isa, cjene hrane, usluge, cistoce... itd da ne ulazim u dubioze.

dalo bi se sad palamudit o puno toga, al nema smisla
josey
Old Senior Member

Tip plovila: Drvenjača sa 120ks

PostPostao/la peroLA » 08. 12. 2025. (14:13)

evo još jedno iskustvo od naše divlje vale... znači subotu gledam gliser 7m čudno stoji, nedelju isto... mislim ja ono eva ga još jedan novi, na kraju našao preko eplovila vlasnika, još mu pokazao i dug da ima, gliser se odvezao od obale i tako stajao danima, čovjek živi 70km od veza...
ponekad zna moj nono reć, da su barke za ono koji ih mogu gledati od doma kroz prozor, s tim se ipak ne slažem...
prvo ronjenje na boce, probalo sa slovencem, prvo jedrenje probao sa zagrebčanom
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.