Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
mack je napisao/la:Svašta ću ovdje pročitat, pa i to da uživanje u sutonu na sidru u nekoj vali ovisi o vrsti korita na kojoj ploviš.
Sa PG550 i Hondom 40/50, u obiteljskom okruženju (ja, žena i dijete 8 do 13 godina), radili smo đite od 5-6 dana od Velebitskog kanala do Dugog otoka i sve između. Uključivo i Zrmanju do Jankovića buka. Ne vidim kako bi na deplasmancu iste duljine bilo ikakve razlike. Dapače, ako je bilo mirno more ili vožnja niz vjetar i val, moglo se lijepo glisirati i brže doći na odredište.
Ah, da
Vermo, ako pokriva tvoje potrebe, uzmi.
Sunseeker je napisao/la:Ja san gušta na malom gliseriću od 30ks ka i na velikim brodima. Gušt je uvijek isti.
I sigurno bi volia da moj moj Gradac ide duplo brže nego sada jer bi duplo brže doša tamo di oću. A i ići će - kad sredim drugu makinu.
VERMO 65 je napisao/la:Nisam želio da dođe do nekakvih sukoba i razmišljanjima oko ove teme. Svi imamo svoj stav o nečemu i nekoj temi ali samo neki od nas su mjerodavni
za dati neke činjenice. U ovoj situaciji, mjerodavni su samo oni koji su imali takvu ili su plovili ovakvom brodicom. Hvala
Ja sam mjerodavan za Dalmatinku i Torpedo jer ih posjedujem skoro cijeli svoj život tako da mi nitko ne može raditi usporedbe. Kada budem prešao na novo, moći ću i ja.
Ušao sam u završni period u mom životu, sakupio sam neke novce i želim tu promjenu.
O problemima možemo uvijek razgovarati ali o ukusima nikada.
mack je napisao/la:...moglo se... ...brže doći na odredište.
mali od palube je napisao/la:mack je napisao/la:...moglo se... ...brže doći na odredište.
Pa baš o tome i govorim. Na godišnjem odmoru s djecom na moru, na bonaci... ti ćeš... što?... brže doći na odredište?!
Ma nemoj!?
Trenutno korisnika/ca: Nk Iskustvo i 8 gostiju.