Evo još jedna improvizacija, da malo razveselim Milanovićeve savjetnike...
Budući da će preko dana WC biti u kabini, ta vrata će povremeno trebati zatvarati. Razmišljao sam koji bi to lagani materijal mogao biti i na kraju odlučio da pokušam s MDF-om debljine 3,2 mm. To je onaj materijal od kojega se rade leđa kuhinjskih elemenata. (Nekada se to radilo od lesonita.)
MDF je sasvim neotporan na vodu, ali ta se vrata ionako ne bi smjela močiti. Rubove sam ojačao dodatnim trakama od istoga materijala:

U konačniti to izgleda ovako:

Naravno, tu su i stara vrata. Neprobojna, protuprovalna. Teška. Jako teška ha ha

Sve u svemu sam zadovoljan. Vrlo lagano i kad se izvade iz utora ne iziskuju puno mjesta ili smetanja. Ako od nečega i stradaju, lako ponovno izrežem nova. Ne koštaju ništa.
Akumulatori trebaju stajati vodoravno:

Nešto slično sam napravio i u krmenom spremištu za smještaj oba rezervara. S tim mi je rezervarima malo problem što je jedan Yamaha, a drugi Tohatsu, pa priključnice na motore nisu iste. Morat ću kupiti neku brzu spojnicu da mogu jednostavno bilo koji motor snabdjevati iz oba rezervara.
Za ovo sam proljeće (ljeto) gotov. Od planiranoga ostala mi je još samo umjetna paluba. Ako bude baš previše sklisko, kupit ću je negdje u Zadru, izrezati i zalijepiti.
Sutra malo čišćenja i vozim brod i prikolicu na vaganje. Prekosutra ujutro idemo na more, more, more... oooo moreeeeeee ♫♫ ♫♪♪