Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josey je napisao/la:al nemogu se otet dojmu da bi svi tili brod od 7-8m koji ne lupa po valovima, znavi duboko V, sa motorom od nevise od 20ks, po mogucnosti unutarnji, dizel i da ga vozis na po gasa, jer nedaj boze da trosi vise od 0.5lit po milji i da mu je pri tome putna 14-16kn.
e pa nazalost moram vas razocarat al tako nesto ne postoji
lošinj je napisao/la:josey je napisao/la:al nemogu se otet dojmu da bi svi tili brod od 7-8m koji ne lupa po valovima, znavi duboko V, sa motorom od nevise od 20ks, po mogucnosti unutarnji, dizel i da ga vozis na po gasa, jer nedaj boze da trosi vise od 0.5lit po milji i da mu je pri tome putna 14-16kn.
e pa nazalost moram vas razocarat al tako nesto ne postoji
Vjerujem da bi i ti bio prvi u redu.
Svi gledaju neke brode da drže more da ne lupa itd., a čim malo zapuše svi u portu.
Ako ja uzimam plovilo do cca. 6.5 m i ako želim da bude dobar po jačem moru onda sam falio kategoriju jer toga nema osim gumenjaka.
porer je napisao/la:Nije baš za temu ali oprostit će mi moderatori.
Moj dobavljač elektromaterijala mi je pričao kako kod njega tip iz Pičuljana kupuje prekidače za tablu. Istrese mu kutiju prekidača na stol pa ovaj svakoga uz uho uključuje i isključuje, svi moraju imati isti zvuk.
lošinj je napisao/la:Nerezine i Grašo su poprilično slična plovila. S obzirom da si napisao da kupuješ novo kod oba primjerka za motor od 100 i više ks moraš pripremiti blizu 40 000€.
Trenutno korisnika/ca: aistran i 12 gostiju.