josme je napisao/la:Sudska sramota, ali.....Dakle nova vremena ,novi ljudi,novi nazivi..Kada sam ja bio mlađahan imali smo naziv, popuši mi ga..sada ćemo reći, sinkopaj mi ga..(da me ne shvate krivo:ne odnosi se na gornje komentatore nego na temu)
Čisto hipotetski...,znači idem lovit lignji....nisam neki....ono....prosjek...možda ni to...i jednom me onako pomazi....bujol pun....ima tu 10-12 kila....hipotetski....u naturi su mi ulovi 10-15 komada x 15 dag...2 kg....2.5....ali hipotetski.... natučem 12 kila...lipa mirna noć...ne pre mirna....ali ajmo reć mirna...i .......i......naleti kontrola....jebi ga......kita.......to dođe do suda......a sudac nemore smislit glavonošce u pjatu.............jel bi prošlo da sam bio nesvjestan tih zadnjih par minuti....da ne znam ni sam kako sam ulovio lignje,znači pojma nemam koje su bile boje u igri i koja dubina u tih zadnjih par minuti....,jel bila tramuntana od kraja ili južin....,jel bilo oblaka........blackout.....črnilo po svuda....sve zisereno......kako sam prošao i limit i kapitalca....bo....nemam pojma......kakva su iskustva...,jel ima neki presedan da je to već prošlo....

Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.