covik je provjerija papire i sve je ok.
inace brod i radovi

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
dimulius je napisao/la:ma sta vam je pobogu?
covik je provjerija papire i sve je ok.
inace brod i radovi
lupis je napisao/la:
ma ne zovem ja vraga ali bi sve to gledao drugim očima,da sam ti...,mislim...,,tko stavlja sliku drugog broda u oglas..,razmisli malo..,pa zar bi ti stavio sliku druge barke u oglas..??....,drugo je da staviš sliku s neta ili iz butige iz nekog opravdanog razloga,nisi ga imao prilike slikat ili šta ja znam...,ovo nemora ništa značit ali i može...,ako ništa drugo, govori nešto o prodavatelju...,iako nije to on ni izmislio..
Ti si raskopao brod cijeli tako da ste strane nemaš problema ionako....,ali motor...,ne znam....,meni bi dao misliti..
Samo Tako je napisao/la:Za papire znaš ti sam najbolje, al ja znam da je ovaj prevarant teški (bit će još puno brodova registriranih s tvojim papirima i br. trupa) ......![]()
Danas smo ošpricali dvije ruke završnog premaza, plinske topove smo upalili u 7 ujutro, uvjete za špricanje smo dobili tek u 11:00
Pa koliko plina ste potrošili da ste u 4h uspijeli zagrijat atmosferu do uvijeta za lakiranje ......![]()
![]()
ponenat je napisao/la:Kade to delaš, da priden i ja na jednu biru. Je to zdola kasarne
Ferdi
dimulius je napisao/la:vidis pape da je i bili dobar
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.